תותים עם מרסלה ורוטב לימון
אם $ 3.33 למנה נופל בתקציב שלך, תותים עם מרסלן ורוטב לימון עשוי להיות מרהיב חלב חינם מתכון לנסות. מתכון זה משמש 4. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 11 גרם חלבון, 11 גרם שומן, ובסך הכל של 670 קלוריות. ו 1 היה אומר שזה פגע במקום. אם יש לכם אמרטי, יין מרסלה, אגוז מוסקט ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו 1 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 29%. הציון הזה די גרוע. נסו רביולי מרסלה עוף בויטוני עם רוטב שמנת מרסלה פטריות, תותי לה מדלן רומנוב-תותים מוגשים עם רוטב ברנדי נפלא, ו מרסלה עוף לימון-בזיליקום (מתכונים דומים).
הוראות
לרוטב: בסיר קטן שלבו את היין, הסוכר, גרידת הלימון ומיץ הלימון על אש בינונית-גבוהה. מביאים את התערובת לרתיחה, תוך ערבוב מתמיד עד שהסוכר נמס. מבשלים עד שהנוזל מצטמצם בחצי, 25 דקות.
מסירים את התבנית מהאש ומערבבים פנימה את אגוז המוסקט. אפשר לרוטב להתקרר במשך 30 דקות. מקררים לפחות 1 שעה לפני ההגשה (ניתן לבצע 3 ימים מראש).
להגשה: גורפים את הג ' לטו ל -4 קערות קינוח ומסדרים מעל את התותים.
מזלפים את הרוטב ומעליהם את העוגיות המרוסקות.