תירס מסולסל מיושן
תירס מסולסל מיושן הוא מאכל שמגיש 10. מנה אחת מכילה 215 קלוריות , 4 גרם חלבון ו -11 גרם שומן . תמורת 61 סנט למנה , מתכון זה מכסה 6% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 125 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו מכינים אותו שוב. אם יש לכם חמאה, תירס מוקרם, קרקרים מלוחים וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה מובא אליך על ידי Allrecipes. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 45 דקות . עם ציון של 28% , המנה הזו לא כל כך מדהימה. תפוחי אדמה מסולסל מיושן , תירס מסולסל I ותירס מסולסל דומים מאוד למתכון הזה.
הוראות
מחממים תנור ל-350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס). חמאה תבשיל אחד בגודל 8x11x2 אינץ'.
בקערת ערבוב בגודל בינוני מערבבים את התירס המוקרם, הביצים, 1/4 כוס החמאה המומסת ו-1/2 מפירורי הקרקר.
יוצקים את התערובת לתוך המנה המוכנה.
מערבבים בקערה קטנה את יתרת החמאה המומסת, פירורי הקרקר, הפפריקה והפלפל.
מפזרים תוספת פירורים על התבשיל.
אופים בחום של 350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס) במשך 30 עד 40 דקות, עד שהציפוי משחים מעט והתירס מבעבע בקצוות.
יין מומלץ: פינו נואר, שרדונה, Chenin Blanc
פינו נואר, שרדונה ושנין בלאן הם בחירה מצוינת עבור צדפות. שרדונה וצ'נין בלאן הם גפרורים נהדרים עבור צדפות בגריל או צרובות. אם הסקלופים שלך מתאימים לבייקון או בשר מרפא אחר, נסה פינו נואר מצונן קלות. Chehalm 3 Vineyard Pinot Noir עם דירוג של 4.7 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה כ-33 דולר לבקבוק.
![חלם 3 ויניארד פינו נואר]()
חלם 3 ויניארד פינו נואר
שלושה כרמי אחוזה על שלוש קרקעות ייחודיות משמיעים הצהרות עמוקות. שילוב אופטימלי ומשלים אפילו יותר. בשל לחלוטין, מורכב ומחכים לו בכיליון עיניים. נסה להתאים עם סלמון, טונה, ברווז, שליו ובשר בקר.