קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות10
ציון בריאות1
מגזין

תירס מסולסל מיושן

תירס מסולסל מיושן
תירס מסולסל מיושן הוא מאכל שמגיש 10. מנה אחת מכילה 215 קלוריות , 4 גרם חלבון ו -11 גרם שומן . תמורת 61 סנט למנה , מתכון זה מכסה 6% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 125 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו מכינים אותו שוב. אם יש לכם חמאה, תירס מוקרם, קרקרים מלוחים וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה מובא אליך על ידי Allrecipes. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 45 דקות . עם ציון של 28% , המנה הזו לא כל כך מדהימה. תפוחי אדמה מסולסל מיושן , תירס מסולסל I ותירס מסולסל דומים מאוד למתכון הזה.

הוראות

1
מחממים תנור ל-350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס). חמאה תבשיל אחד בגודל 8x11x2 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
ציוד שתשתמש בו
תבשיל קדרהתבשיל קדרה
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
2
בקערת ערבוב בגודל בינוני מערבבים את התירס המוקרם, הביצים, 1/4 כוס החמאה המומסת ו-1/2 מפירורי הקרקר.
מרכיבים שתצטרך
לחמניות כריך צוללות (כ-6 אינץ'), מפוצלותלחמניות כריך צוללות (כ-6 אינץ'), מפוצלות
תירס מוקרםתירס מוקרם
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
ציוד שתשתמש בו
(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
3
יוצקים את התערובת לתוך המנה המוכנה.
4
מערבבים בקערה קטנה את יתרת החמאה המומסת, פירורי הקרקר, הפפריקה והפלפל.
מרכיבים שתצטרך
לחמניות כריך צוללות (כ-6 אינץ'), מפוצלותלחמניות כריך צוללות (כ-6 אינץ'), מפוצלות
נוזל-אונקיות מים טרייםנוזל-אונקיות מים טריים
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
5
מפזרים תוספת פירורים על התבשיל.
6
אופים בחום של 350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס) במשך 30 עד 40 דקות, עד שהציפוי משחים מעט והתירס מבעבע בקצוות.
מרכיבים שתצטרך
תירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשרתירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשר
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)

יין מומלץ: פינו נואר, שרדונה, Chenin Blanc

פינו נואר, שרדונה ושנין בלאן הם בחירה מצוינת עבור צדפות. שרדונה וצ'נין בלאן הם גפרורים נהדרים עבור צדפות בגריל או צרובות. אם הסקלופים שלך מתאימים לבייקון או בשר מרפא אחר, נסה פינו נואר מצונן קלות. Chehalm 3 Vineyard Pinot Noir עם דירוג של 4.7 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה כ-33 דולר לבקבוק.
חלם 3 ויניארד פינו נואר
חלם 3 ויניארד פינו נואר
שלושה כרמי אחוזה על שלוש קרקעות ייחודיות משמיעים הצהרות עמוקות. שילוב אופטימלי ומשלים אפילו יותר. בשל לחלוטין, מורכב ומחכים לו בכיליון עיניים. נסה להתאים עם סלמון, טונה, ברווז, שליו ובשר בקר.