קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות10
ציון בריאות1
מגזין

תירס מסולסל מיושן

תירס מסולסל מיושן
תירס מסולסל מיושן הוא מאכל שמגיש 10. מנה אחת מכילה 215 קלוריות , 4 גרם חלבון ו -11 גרם שומן . תמורת 61 סנט למנה , מתכון זה מכסה 6% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 125 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו מכינים אותו שוב. אם יש לכם חמאה, תירס מוקרם, קרקרים מלוחים וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה מובא אליך על ידי Allrecipes. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 45 דקות . עם ציון של 28% , המנה הזו לא כל כך מדהימה. תפוחי אדמה מסולסל מיושן , תירס מסולסל I ותירס מסולסל דומים מאוד למתכון הזה.

הוראות

1
מחממים תנור ל-350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס). חמאה תבשיל אחד בגודל 8x11x2 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים כל אחד)חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים כל אחד)
ציוד שתשתמש בו
(מומלץ: ולוויטה)(מומלץ: ולוויטה)
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
בקערת ערבוב בגודל בינוני מערבבים את התירס המוקרם, הביצים, 1/4 כוס החמאה המומסת ו-1/2 מפירורי הקרקר.
מרכיבים שתצטרך
גבינת נויפשטל של פילדלפיה®גבינת נויפשטל של פילדלפיה®
תירס מוקרםתירס מוקרם
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים כל אחד)חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים כל אחד)
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M'sסוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M's
3
יוצקים את התערובת לתוך המנה המוכנה.
4
מערבבים בקערה קטנה את יתרת החמאה המומסת, פירורי הקרקר, הפפריקה והפלפל.
מרכיבים שתצטרך
גבינת נויפשטל של פילדלפיה®גבינת נויפשטל של פילדלפיה®
נוזל-אונקיות מים טרייםנוזל-אונקיות מים טריים
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים כל אחד)חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים כל אחד)
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
ויניגרט ורז'וסויניגרט ורז'וס
5
מפזרים תוספת פירורים על התבשיל.
6
אופים בחום של 350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס) במשך 30 עד 40 דקות, עד שהציפוי משחים מעט והתירס מבעבע בקצוות.
מרכיבים שתצטרך
תירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשרתירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשר
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה

יין מומלץ: פינו נואר, שרדונה, Chenin Blanc

פינו נואר, שרדונה ושנין בלאן הם בחירה מצוינת עבור צדפות. שרדונה וצ'נין בלאן הם גפרורים נהדרים עבור צדפות בגריל או צרובות. אם הסקלופים שלך מתאימים לבייקון או בשר מרפא אחר, נסה פינו נואר מצונן קלות. Chehalm 3 Vineyard Pinot Noir עם דירוג של 4.7 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה כ-33 דולר לבקבוק.
חלם 3 ויניארד פינו נואר
חלם 3 ויניארד פינו נואר
שלושה כרמי אחוזה על שלוש קרקעות ייחודיות משמיעים הצהרות עמוקות. שילוב אופטימלי ומשלים אפילו יותר. בשל לחלוטין, מורכב ומחכים לו בכיליון עיניים. נסה להתאים עם סלמון, טונה, ברווז, שליו ובשר בקר.