תירס מתוק עם קוקוס קלוי (Thénga Makkaí) מ ' בישול הודי נפרש
תירס מתוק עם קוקוס קלוי (Thénga Makkaí) מ ' בישול הודי נפרש נטול גלוטן, וטבעוני מנה צדדית. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 242 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 11 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, גשו לסופר וקנו שמן קנולה, עגבניות, זרעי כוסברה ועוד מספר מצרכים לעשות היום. מתכון זה אופייני למטבח ההודי. הכנת המנה לוקחת כ 30 דקות. נסו קארי עוף אולטימטיבי (Tamatar Murghi) מ ' בישול הודי נפרש, אפונים מפוצלים צהובים מעושנים (Tamatar Chana Dal) מ ' בישול הודי נפרש, ו Poppadums עם בצל מתובל מטבל רימונים אבוקדו מ ' בישול הודי פרוש (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים מחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה. לאחר המחבת הוא חם (כאשר אתה מחזיק את כף היד קרוב לתחתית המחבת תרגיש את החום), בדרך כלל אחרי 2 עד 4 דקות, להוסיף את זרעי כוסברה צ ' ילי. הזרעים יתחילו לפצח קצת ולהפוך חום אדמדם ואת chiles יהיה להשחיר מעט, לאחר 1 עד 2 דקות. מוסיפים במהירות את הקוקוס וממשיכים לערבב כל הזמן כמו הקוקוס יתחיל חום ריח אגוזים כמעט מיד להקנות ברק שמנוני קל.
מעבירים את הקוקוס החריף לקערה קטנה או צלחת כדי להתקרר. שמירה על תערובת הקוקוס במחבת תשרוף את התערובת, מה שהופך אותו unpalatable.
יוצקים את השמן במחבת החמה. זה מיד יופיע מנצנץ.
מוסיפים את זרעי החרדל, מכסים את המחבת ומבשלים עד שהזרעים הפסיקו להתפוצץ( לא כמו פופקורן), כ -30 שניות. מיד להוסיף את הבצל ומטגנים עד חום בהיר, על 2 דקות.
מוסיף את התירס ו 1/2 כוס מים. מערבבים פעם או פעמיים ומכסים את המחבת. להפחית את החום בינוני ולתת תירס לבשל בעדינות, ערבוב מדי פעם, עד שהוא עדיין עסיסי מתוק כאשר טעם ולא מבושל יתר על המידה, 5 עד 7 דקות.
בינתיים, להעביר את הקוקוס מתובל מגניב מטחנת תבלינים (אתה יכול גם להשתמש במטחנת קפה) וטוחנים אותו עקביות של פלפל שחור גס מעט.
מוסיפים את תערובת קוקוס הקרקע לתירס יחד עם העגבניות והמלח.
תן לזה להתבשל, חשוף, ערבוב מדי פעם, עד העגבניה הוא התחמם דרך, על 1 דקה.