תירס קלוי ופלפל מק צ'ו
המתכון קלוי תירס ופלפל מאק צ'ו יכול לספק הכמיהה קריאולית שלך בערך 45 דקות. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון ללא גלוטן יש 362 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 29 גרם של שומן למנה. מתכון זה של מזון ויין יש 1 אוהדים. אם יש לכם בייקון, שמן שומשום אסיאתי, בצל ירוק, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה עובד טוב כמו מנות ראשונות. נסו קורן מאק צ'ו., Cajun Corn Maque Choux, ו "מאקה צ'ו", במיה ותירס. (מתכונים דומים).
הוראות
מברישים את התירס עם שמן שומשום ומתבלים במלח ופלפל. לעטוף כל אוזן בנייר כסף ואופים במשך כ 30 דקות, או עד מכרז.
בואו מגניב, ואז לפתוח את התירס, עובד על קערה, לחתוך את הגרעינים מן הקורים.
בתבשיל ברזל יצוק אמייל גדול, לבשל את הבייקון על חום נמוך בינוני, ערבוב, עד שהוא פריך קלות והשומן הוא שניתנו, על 5 דקות.
מעבירים את הבייקון למגבות נייר לניקוז.
יוצקים את כל אבל 2 כפות של שומן שניתנו.
מוסיפים את הבצל והפלפל לתבשיל ומבשלים על אש מתונה, ערבוב, עד שהתרכך, כ 5 דקות.
מוסיפים את התירס, בייקון ושום ומבשלים, ערבוב, במשך 3 דקות.
מוסיפים את הקרם, מכסים ומבשלים, מערבבים מדי פעם, עד שהקרם מתעבה ומצפה את התירס, כ -8 דקות נוספות. מערבבים את הבצל הירוק פרוס ומתבלים עם מלח ופלפל.