קושיבינוני
מוכן ב30 דק.
מנות30
ציון בריאות3
מגזין

תערובת חטיף קינמון פריך

תערובת חטיף קינמון פריך
חטיף קינמון פריך יכול להיות רק מקסיקני מתכון שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 117 קלוריות, 2 גרם של חלבון ו5 גרם של שומן. אתה מקבל מתאבן שמגיש 30. 25 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 30 דקות. זה הובא לכם על ידי בטי קרוקר. אם יש לכם חמאה, קרקרים קטנטנים בטעם מקורי, בייגלה, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתם יכולים לעשות את זה. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 38%. נסו תערובת חטיף קינמון פריך, תערובת חטיפים פריך, ו מתוק ' N ' Crunchy חטיף לערבב (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 300ºF. בקערה גדולה, מערבבים את כל המרכיבים למעט חמאה.
מרכיבים שתצטרך
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
יוצקים חמאה מומסת על תערובת; לזרוק עד מצופה שווה.
מרכיבים שתצטרך
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
3
מורחים במחבת ungreased 13x9 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
4
אופים 25 דקות, ערבוב מדי פעם.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן

יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ

פינו נואר, ריזלינג ורוזה מוגז הם הבחירה הראשונה שלי למקסיקני. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. אתה יכול לנסות Alexana Revana הכרם פינו נואר. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.7 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 42 דולר לבקבוק.
כרם פינו נואר אלכסנה רבאנה
כרם פינו נואר אלכסנה רבאנה
# 17 Vine Spectator Top 100 של 2013את 2010 כרם רבאנה פינו נואר הוא מצג מצוין הן של הבציר והן של אתר הכרם רבאנה.2010 הייתה עונת גידול מאתגרת, אך עם ייצור יין קפדני ומיומן קפדני, התערובת שלנו של שמונה שיבוטי differentPinot noir יצרה אינטנסיבי, מורכב ו balancedwine. ניחוחות בהירים, קדימה של דובדבן שחור, צמחים מיובשיםתווים פלורליים מורמים על ידי דבשה ופריחה אניס. טעמי שרי מסיבלבלאק דקדנטיים ומשתלבים היטב עם תבלינים, קולה וגווני קקאו. המרקם שופע ועשיר, גימור עםטאנינים רכים סביב המספקים מבנה מושלם עבור cellaring.