תפוח וסלט בייקון מעושן עם ליצ'י ואגוזי צ' ילי
תפוח וסלט בייקון מעושן עם ליצ'י ואגוזי צ' ילי הוא ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני ומספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה מנות ראשונות יש 323 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 21 גרם של שומן למנה. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זה יהיה להיט בחג ההסופרבול שלך. אם יש לכם בצל ירוק, בוטנים קלויים יבשים, תפוחים בטעמים זהובים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. עם כפית ציון של 34% המנה הזאת די גרועה. מתכונים דומים: תפוח וסלט בייקון מעושן עם ליצ'י ואגוזי צ' ילי, בייקון תפוח מסוכר מתכון אגוזים מתובלים, ו גבינת גאודה מעושנת, תפוחים וקוסדיות בייקון.
הוראות
מחממים תנור ל 350°f עם מתלה באמצע.
מערבבים יחד את כל המרכיבים אגוז צ ' ילי בצלחת עוגת מתכת.
אופים, ערבוב מדי פעם, עד הנוזל נספג ואגוזים מצופים בתערובת תבלינים ויבש, על 20 דקות. מגניב לטמפרטורת החדר, ערבוב מדי פעם.
תפוחים חמים בקערה גדולה של מים חמים, מסתובבים מדי פעם, כ -15 דקות, ולאחר מכן לנקז יבש לטפוח.
בינתיים, לבשל בייקון במחבת כבדה 12 אינץ ' על חום בינוני, ערבוב מדי פעם, עד השחמה ופריך, כ 12 דקות.
העברה עם כף מחוררת למגבות נייר כדי לנקז ולהזמין 6 כפות שומן במחבת.
באמצעות פורס, לחתוך תפוחים לפרוסות בעובי 1/8 אינץ ' לתוך קערה גדולה, סיבוב תפוח ברבעון לפנות בכל פעם שאתה מגיע לליבה, ולאחר מכן ממשיך לחתוך עד שמאלה עם שום דבר אבל הליבה. בעדינות לזרוק עם מיץ ליים.
חום שומן במחבת על חום בינוני עד חם, ואז לשפוך על תפוחים בעדינות לזרוק עם בייקון 1/4 פלפל כפית. מחלקים בין 8 קערות רדודות ומפזרים ליצ 'י, בצל ירוק, ואגוזי צ' ילי.
* אגוזי צ ' ילי יכול להתבצע 1 שבוע קדימה ומקורר לחלוטין, ואז נשמר במיכל אטום בטמפרטורת החדר.* בייקון יכול להיות מבושל 3 שעות קדימה ומקורר בשומן, חשוף, עד מגניב, ואז מכוסה. לחמם מעל חום בינוני.