תפוח-לחם בירה צ'דר
תמיד כיף שיש עוד מתכון של לחם, אז תנו הזדמנות ל לחם בירה תפוח-צ'דר. מתאים ל-16 מנות. מנה אחת מכילה 155 קלוריות, 4 גרם של חלבון ו5 גרם של שומן. גשו לסופר וקנו גבינת צ'דר אקסטראשרפ, סיידר, חמאה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה יהיה להיט בחג היום האב שלך. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו לחם צ'דר תפוחים עם חמאה מרווה, לחם צ'דר, ו צ'דר צ' ילה לחם בירה (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים תפוח מקולף מגורר במגבות נייר; לסחוט עד בקושי לח.
מחממים שמן במחבת קטנה על חום בינוני. מבשלים תפוח וצלצלי שמן על אש בינונית במשך 7 דקות. מערבבים פלפל ושום; לבשל 1 דקה.
לשקול או קלות כפית קמח לתוך כוסות מדידה יבש; רמה עם סכין.
מערבבים קמח, סוכר, אבקת אפייה, ומלח בקערה גדולה, ערבוב עם מקצף; לעשות באר במרכז התערובת.
מוסיפים תערובת שאלוט, גבינה, סיידר לתערובת קמח, ערבוב רק עד לח.
הבלילה כפית לתוך מחבת כיכר 9 x 5inch מצופה ספריי בישול.
טפטוף 1 כף חמאה על הבלילה.
אופים ב 375 במשך 35 דקות.
טפטוף שנותר 1 כף חמאה על הבלילה.
אופים 25 דקות נוספות או עד שחום זהוב עמוק ומבחר עץ מוכנס למרכז יוצא נקי. מגניב במחבת 5 דקות על מתלה תיל; להסיר מחבת. מגניב לגמרי על מתלה תיל.