תפוח-נקניק עוף עם רוטב משמש-פלפל
נקניקיית עוף תפוח עם רוטב משמש-פלפל עשוי להיות מתכון טוב להרחיב את תיבת המתכון העיקרית שלך. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 18 גרם חלבון 19 גרם של שומן, וסך הכל 270 קלוריות. ואינו מכיל גלוטן, ומוצרי חלב מתכון מגיש 6 . גשו לסופר וקנו שמן זית, שימורי משמש, נקניקיות עוף ותפוח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון לא כל כך spoonacular סופר של 32%. מתכונים דומים: נקניק איטלקי עם רוטב עגבניות-פלפל, עוף מרוקאי עם רוטב משמש-זית, ו עוף עם פלפל רליש.
הוראות
לטאטא יחד מרק עוף, משמר, חומץ סיידר.
מבשלים נקניק, בקבוצות, בשמן חם במחבת nonstick מעל חום בינוני גבוה 3 עד 5 דקות או עד השחמה.
מוסיפים פלפלים ובצל; מטגנים 2 דקות.
להוסיף תערובת מרק, ולהפחית את החום בינוני; לכסות ולבשל 4 דקות.
הערה: בדקנו עם נקניק מעושן עוף ותפוח של אמריל.