תפוח, סלק וסלט אבוקדו נטול גלוטן,, 30 כולו, וטבעוני ומספק כ 4 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 5 גר' של חלבון, 41 גרם של שומן, וסך הכל 469 קלוריות. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זה עובד טוב כמו מנות ראשונות. אם יש לכם חרדל, סיידר תפוחים, פלפל טחון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. . זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 25 דקות. מתכונים דומים: סלט אבוקדו וסלק, סלט סלק אבוקדו פשוט, ו סלט אבוקדו, סלק וכתום.
הוראות
1
מחממים תנור ל 400 מעלות F (200 מעלות C). לשטוף סלק, ולמקם בתבנית אפייה עם 1/4 כוס מים. מכסים ואופים במשך 1 שעה או עד למכרז.
מרכיבים שתצטרך
סלק, אדום, זהוב, או Chioggia או כל שילוב
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
מוציאים מהתנור ומניחים בצד להתקרר.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
3
מקציפים יחד את סיידר תפוחים, חומץ, שמן, מלח, פלפל, חרדל וזרע סלרי.
מרכיבים שתצטרך
סיידר תפוחים
זרעי סלרי
מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק
1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים
8 (U-12) שרימפס
(צינור גדול)
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
4
לקלף ולפרוס את הסלק, לשלב עם ויניגרט ומקרר לפחות חצי שעה.
מרכיבים שתצטרך
ויניגרט
סלק, אדום, זהוב, או Chioggia או כל שילוב
5
מחלקים את הירקות בין ארבע צלחות סלט.
מרכיבים שתצטרך
ירוק
6
סלק ניקוז, ורוטב מילואים. דקורטיבי לארגן חופפים שכבות של סלק, בצל, תפוח, אבוקדו על הירוקים.