תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים כמובן, אז תנו הזדמנות ל תפוח שמנת ומרק שורש סלרי עם צ'דר בגריל, בייקון ותפוח כריך חרדל. המתכון הזה מכסה %51 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. מנה זו מכילה כ 48 גרם חלבון 105 גרם של שומן, וסך הכל 1680 קלוריות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זה מושלם עבור יום העצמאות. אם יש לכם מיץ לימון, בייקון מעושן, לחם, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הבייקון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אבזם אוכמניות כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 55 דקות. נסו סלרי - מרק שורש עם בייקון ותפוח ירוק, שורש סלרי שמנת ומרק תפוחים סבתא סמית, ו גבינת צ'דר, בייקון ותפוח טוסט גבינה (מתכונים דומים).
הוראות
1
עבור המרק, לחמם את EVOO, 3 סיבובים של המחבת, בסיר מרק או תנור הולנדי גדול.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית כתית מעולה
מרק
ציוד שתשתמש בו
תנור הולנדי
מחבת
2
מוסיפים את הסלריאק הקצוץ, גזר לבן, תפוחי אדמה, בצל, מפרץ ותימין. מתבלים במלח ופלפל ומבשלים, מכוסים חלקית, כדי לרכך, 10 עד 12 דקות, תוך ערבוב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
Celeriac
גזר לבן
תפוח אדמה
בצל
טימין
3
מוסיפים את התפוחים ומיץ לימון ומבשלים 5 דקות יותר. ואז deglaze המחבת עם קלבדוס או
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימון
Calvados
תפוח
ציוד שתשתמש בו
מחבת
4
מטגנים ומוסיפים את ציר העוף. מבשלים מעל חום בינוני-נמוך, 20 עד 25 דקות יותר. ואז להסיר את עלה דפנה ולרתח את המרק. אם עבה מדי, להוסיף 1 כוס מים פירה.
מרכיבים שתצטרך
ציר עוף
עלי דפנה
מים
מרק
5
מוסיף את קרם או קרם פרש, לכבות את החום, מגניב לאחסן עבור ארוחה איפור מראש.
מרכיבים שתצטרך
קרם פרש
קרם
6
חמאה בצד אחד של כל פרוסת לחם.
מרכיבים שתצטרך
חמאה
לחם
7
מערבבים את חמאת התפוחים, הדבש והחרדל ומתפשטים על פני צדדים מנוגדים של הלחם. עם החמאה כלפי חוץ, לבנות את כריכי גבינה בנפרד לעטוף עבור איפור קדימה.
מרכיבים שתצטרך
חמאת תפוחים
חרדל
גבינה
מורחים
לחם
דבש
עוטף
8
כדי לשרת, מחממים את התנור ל 375 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
תנור
9
לחמם את המרק על אש בינונית, ערבוב מדי פעם. מסדרים את הבייקון על מחבת מחוררת ואופים עד פריך, על 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בייקון
מרק
ציוד שתשתמש בו
תנור
מחבת
10
מניחים את הבייקון ותפוחים פרוסים בכריכים מוכנים.
מרכיבים שתצטרך
תפוח
בייקון
11
מחממים מחבת מחבת מחבת על אש בינונית ומכינים את הגבינות בגריל, ומבשלים עד לזהב עמוק ופריך משני הצדדים.