תפוחי אדמה גבינה Cotija
תפוחי אדמה גבינה Cotija דורש בערך 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. והוא יספק כ 10 מנות. מנה זו מכילה כ 8 גר' של חלבון, 8 גרם של שומן, וסך הכל 224 קלוריות. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. אם יש לכם שמן זית, פלפל, רוטב חריף, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה עובד טוב כמו מנות ראשונות זולה. מתכונים דומים: Herbed Cotija Cheese, תירס קיץ ומטבל גבינה Cotija, ו קישואים עם סיד וגבינת Cotija.
הוראות
יוצקים שמן למחבת 10 עד 12 אינץ ' מעל חום בינוני. כאשר שמן חם, מוסיפים בצל ושום ומערבבים לעתים קרובות עד הבצל הוא צולע, על 5 דקות.
מוסיפים עגבניות, רוטב חריף, בזיליקום, קורנית, מלח ופלפל. מערבבים מדי פעם עד עגבניות רכות, כ 5 דקות.
בינתיים, לקלף תפוחי אדמה ולפרוס 1/8 אינץ עבה. בתבנית אפייה של 9 על 13 אינץ', שכבה כשליש מתערובת העגבניות, ואחריה חצי מתפוחי האדמה וחצי מהגבינה. חזור על שכבות, מסתיים עם עגבניות. מכסים בחוזקה בנייר כסף.
אופים בתנור רגיל או הסעה 400 עד שתפוחי אדמה רכים כאשר פירסינג, 40 עד 50 דקות. לחשוף ולאפות עד השחמה על גבי מבעבע סביב הקצוות, 20 עד 25 דקות יותר.