קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות10
ציון בריאות18
מגזין

תפוחי אדמה גבינה Cotija

תפוחי אדמה גבינה Cotija
תפוחי אדמה גבינה Cotija דורש בערך 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. והוא יספק כ 10 מנות. מנה זו מכילה כ 8 גר' של חלבון, 8 גרם של שומן, וסך הכל 224 קלוריות. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. אם יש לכם שמן זית, פלפל, רוטב חריף, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה עובד טוב כמו מנות ראשונות זולה. מתכונים דומים: Herbed Cotija Cheese, תירס קיץ ומטבל גבינה Cotija, ו קישואים עם סיד וגבינת Cotija.

הוראות

1
יוצקים שמן למחבת 10 עד 12 אינץ ' מעל חום בינוני. כאשר שמן חם, מוסיפים בצל ושום ומערבבים לעתים קרובות עד הבצל הוא צולע, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
2
מוסיפים עגבניות, רוטב חריף, בזיליקום, קורנית, מלח ופלפל. מערבבים מדי פעם עד עגבניות רכות, כ 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שרוול טרי טחון או 1 כף שרוול מיובששרוול טרי טחון או 1 כף שרוול מיובש
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
3
בינתיים, לקלף תפוחי אדמה ולפרוס 1/8 אינץ עבה. בתבנית אפייה של 9 על 13 אינץ', שכבה כשליש מתערובת העגבניות, ואחריה חצי מתפוחי האדמה וחצי מהגבינה. חזור על שכבות, מסתיים עם עגבניות. מכסים בחוזקה בנייר כסף.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
4
אופים בתנור רגיל או הסעה 400 עד שתפוחי אדמה רכים כאשר פירסינג, 40 עד 50 דקות. לחשוף ולאפות עד השחמה על גבי מבעבע סביב הקצוות, 20 עד 25 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן