קושיקשה
מוכן ב50 דק.
מנות16
ציון בריאות3
מגזין

תפוחי אדמה דוכסית

תפוחי אדמה דוכסית
תפוחי אדמה דוכסית נטול גלוטן, וצמחוני מתאבנים. מנה אחת מכילה עד 5 גר' של חלבון, 16 גרם של שומן, וסך הכל 270 קלוריות. מתאים ל-16 מנות. אם יש לכם חמאה, ביצה, אגוז מוסקט, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 50 דקות. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. נסו תפוחי אדמה דוכסית, תפוחי אדמה דוכסית, ו תפוחי אדמה דוכסית (מתכונים דומים).

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
מחממים את התנור ל 375 מעלות F. קו גיליון אפייה עם קלף או מחצלת אפיית סיליקון.
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
תנורתנור
3
מניחים את תפוחי האדמה המבושלים על תבנית אפייה ומניחים לתנור עד מיובש מעט על פני השטח, 10 עד 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמהתפוח אדמה
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
תנורתנור
4
הסר את תפוחי האדמה מהתנור ולעבד דרך ricer או טחנת מזון. אפשר להתקרר בקערה במשך כ 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמהתפוח אדמה
ציוד שתשתמש בו
Ricer תפוחי אדמהRicer תפוחי אדמה
קערהקערה
תנורתנור
5
מוסיפים את החלמונים, חמאה, כמה צביטות נדיבות של מלח, קמצוץ נדיב של פלפל, קמצוץ של אגוז מוסקט וקרם 3/4 כוס. מערבבים עם מרית גומי לשלב. לטעום ולוודא תפוחי האדמה כבר מומלחים כראוי.
מרכיבים שתצטרך
חלמון ביצהחלמון ביצה
תפוח אדמהתפוח אדמה
חמאהחמאה
מוסקטמוסקט
פלפלפלפל
קרםקרם
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מריתמרית
6
להעביר שקית מאפה גדולה צינור דרך קצה כוכב גדול בתנועה ספירלית מעגלית / כלפי מעלה על גיליון אפייה מוכן.
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
שקית מאפהשקית מאפה
7
הפוך ביצה לשטוף על ידי ערבוב כל הביצה עם קרם 1/2 כוס הנותרים. מברשת קלות את תפוחי האדמה צנרת עם לשטוף את הביצה. (זה קצת יותר קל אם אתה מקפיא את תפוחי האדמה piped במשך חצי שעה בערך.)
מרכיבים שתצטרך
ביצהביצה
תפוח אדמהתפוח אדמה
קרםקרם
8
אופים עד חום זהוב בקצוות.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
9
מגישים על מגש יפה!