תפוחי אדמה חדשים עם רוטב צלפים
תפוחי אדמה חדשים עם רוטב צלפים נטול גלוטן, ומספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 412 קלוריות, 8 גרם חלבון, ו 25 גרם שומן. המתכון הזה מכסה 15% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אם יש לכם מלח ופלפל, תפוחי אדמה חדשים, פטרוזיליה וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו -70 היו אומרים שהוא הגיע למקום. זה עובד טוב כמו מנות ראשונות. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 30 דקות. זה הביא לך את כולםמתכונים. עם כפית ציון 55%, המנה הזו מוצקה. נסו תפוחי אדמה אדומים קלויים ברוטב לימון, פירה לימון וצלף, ו סטייק ותפוחי אדמה עם ויניגרט אנשובי-צלפים (מתכונים דומים).
הוראות
שלב בקערה את החמאה המרוככת, הצלפים, הבצל הירוק, גבינת הפרמזן, הפטרוזיליה והחומץ. הניחו בצד.
הביאו לרתיחה סיר גדול של מים מומלחים. אם תפוחי אדמה גדולים, לחתוך לחצאים או רבעים.
מוסיפים תפוחי אדמה ומבשלים עד שהם רכים אך עדיין יציבים, 15 עד 20 דקות.
מוסיפים את רוטב הצלפים לסיר תפוחי האדמה הסחוטים וזורקים בעדינות לציפוי. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל.