לך לחנות ותביא תפוחי אדמה, חמאה, פירורי לחם panko, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 25 דקות. נסו תפוחי אדמה מוקרמים, תפוחי אדמה מוקרמים, ו תפוחי אדמה מוקרמים (מתכונים דומים).
הוראות
1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
מחממים תנור ל 350 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
תנור
3
בסיר רוטב גדול מעל חום בינוני גבוה, מוסיפים חמאה. מערבבים בקמח עד דביק.
מרכיבים שתצטרך
חמאה
קמח לכל מטרה
רוטב
ציוד שתשתמש בו
סיר
4
מוסיפים חלב; מערבבים כדי להסיר גושים ולתת לבשל במשך 6 דקות עד שהוא מקבל עבה. חום נמוך יותר ולהוסיף את הגבינה, מרק, אגוז מוסקט ופלפל שחור.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור
מרק דגים
גבינה
מוסקט
חלב
5
להקציף עד בשילוב היטב רוטב מתעבה, כ 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
רוטב
ציוד שתשתמש בו
מקציף
6
הסר מהחום.
7
בקערה, לשלב חמאה, panko ופפריקה מעושנת. מערבבים היטב.
מרכיבים שתצטרך
פפריקה
חמאה
פאנקו.
ציוד שתשתמש בו
קערה
8
מניחים תפוחי אדמה לתוך תבשיל קדרה.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמה
ציוד שתשתמש בו
תבשיל קדרה
9
יוצקים גבינה על תפוחי אדמה ומפזרים מוקרם על גבי. לעטוף בנייר כסף ואופים בתנור במשך 35 עד 45 דקות.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמה
גבינה
עוטף
ציוד שתשתמש בו
תנור
רדיד אלומיניום
10
הסר רדיד ומבשל במשך 10 דקות חשופות. אפשר לשבת במשך 10 דקות.