תפוחי אדמה מוקרמים II
. גשו לסופר וקנו גבינת צ'דר, דגני קורנפלקס, שמנת ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כמה אנשים באמת אהבו את המנה הזו. מתכונים דומים: תפוחי אדמה מוקרמים, תפוחי אדמה מוקרמים, ו תפוחי אדמה מוקרמים.
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). ספריי אחד 8 אינץ ' צלחת אפייה מרובעת עם ספריי בישול ירקות.
בקערה גדולה, מערבבים יחד את השמנת החמוצה והמרק.
מוסיפים תפוחי אדמה מגורדים, גבינה ובצל.
מערבבים היטב, ויוצקים לתוך צלחת אפייה מוכנה. מכסים את הצלחת עם מכסה או רדיד אלומיניום.
אופים במשך 45 דקות בתנור שחומם מראש. בקערה קטנה, לערבב יחד חמאה מומסת קורנפלקס.
מפזרים מעל תפוחי האדמה, וחוזרים לתנור.
אופים חשופים, במשך 20 דקות נוספות או עד שבבים ותירס פתיתים הם חום זהוב.
הסר מהתנור ומפזרים פטרוזיליה קצוצה.