תפוחי אדמה מסולסלים סיידר
תפוחי אדמה מסולסלים סיידר דורש על 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 152 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 5g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. רק מעטים מאוד אהבו את המנה הזו. אם יש לכם אגוז מוסקט טחון, תפוחי אדמה פיניים, גבינת jarlsberg, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה יהיה להיט בחג הפסחא שלך. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 34%. נסו תפוחי אדמה מסולסלים סיידר, תפוחי אדמה מסולסלים, ו תפוחי אדמה מסולסלים (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים את הקמח בסיר בינוני. בהדרגה להוסיף את החלב, ערבוב עם מקצף עד מעורבב. מערבבים סיידר, מרק, מלח, פלפל, אגוז מוסקט; מביאים לרתיחה על חום בינוני, ערבוב כל הזמן.
מערבבים גבינות בקערה קטנה. מסדרים חצי פרוסות תפוחי האדמה בתבשיל 3 ליטר רדוד, ומפזרים 1/2 תערובת גבינה כוס. מסדרים את פרוסות תפוחי האדמה הנותרות למעלה.
יוצקים את תערובת סיידר על תפוחי האדמה, ואופים ב 425 במשך 25 דקות.
הסר מהתנור; לחץ על תפוחי אדמה עם מרית.
מפזרים 1/2 תערובת גבינות כוס, ואופים 20 דקות נוספות או עד שתפוחי אדמה רכים.