קושיבינוני
מוכן ב35 דק.
מנות4
ציון בריאות6
מגזין

תפוחי אדמה פריכים כוסברה

תפוחי אדמה פריכים כוסברה
תפוחי אדמה פריכים כוסברה דורש סביב 35 דקות מההתחלה ועד הסוף. אתה מקבל מנה צדדית שמגישה 4. מנה זו מכילה סביב 3 גר' של חלבון, 7 גרם של שומן, וסך הכל 184 קלוריות. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-60 היו אומרים שזה פגע במקום. אם יש לך מלח, תפוחי אדמה, כוסברה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן כל 30, ותפריט טבעוני. , שהוא מוצק. מתכונים דומים: תפוחי אדמה פריכים כוסברה, תפוחי אדמה חדשים, יוגורט קארי וכוסברה, ו תפוחי אדמה אנה עם קינמון וכוסברה.

הוראות

1
לזרוק את תפוחי האדמה בסיר גדול, לכסות עם מים בטמפרטורת החדר, ומתבלים במלח. הגדר על להבה גבוהה ולהביא לרתיחה. להפחית לרתיחה ומבשלים עד מזלג מוכנס לתוך תפוחי האדמה שואבת החוצה ללא התנגדות, 15 עד 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2
לנקז ולהניח בצד להתקרר. ברגע שהם מגניבים מספיק כדי להתמודד, לחתוך כל תפוח אדמה לחתיכות בגודל ביס.
מרכיבים שתצטרך
3
במחבת גדולה או ווק, לחמם את השמן עד שהוא מנצנץ אבל לא מעשן.
מרכיבים שתצטרך
4
מוסיפים את זרעי השומר; הם צריכים לרחוש על מגע עם השמן. מיד מוסיפים את תפוחי האדמה, כוסברה, כורכום, טימין, מלח ופלפל. מוקפץ עד תפוחי האדמה לקבל פריך וחום זהוב בצד החיצוני. סיימי עם כוסברה טרייה ומיץ לימון והגשי.
מרכיבים שתצטרך