קושימומחה
מוכן ב4 שעות, 25 דק.
מנות6
ציון בריאות1
מגזין

תפוחים אפויים בבישול איטי

תפוחים אפויים בבישול איטי
תפוחים אפויים בבישול איטי לוקח בערך 4 שעות ו-25 דקות מתחילתו ועד סופו. , מתכון זה מכסה 5% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה מכיל 6 מנות עם 222 קלוריות , 1 גרם חלבון ו -4 גרם שומן כל אחת. לא הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, והייתי אומר שהוא פגע במקום. זה עובד היטב כקינוח במחיר סביר. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה צמחונית ללא גלוטן ולקטו אובו . המתכון הזה מטעם Taste of Home דורש סוכר חום, מים, תפוחים חמוצים וצימוקים. עם ציון של 16% , המנה הזו גרועה למדי. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהב גם מתכונים כמו תפוחים אפויים בבישול איטי עם ג'ינג'רס , תפוחים אפויים בבישול איטי , ותפוחים אפויים בבישול איטי .

הוראות

1
ליבנה תפוחים וקולפים את השליש העליון מכל אחד אם רוצים.
מרכיבים שתצטרך
לשימור,לשימור,
2
מערבבים את הצימוקים, הסוכר החום וקליפת התפוז; כפית לתפוחים.
מרכיבים שתצטרך
אגוז מוסקט נוסף, לא חובהאגוז מוסקט נוסף, לא חובה
גרידה כתומהגרידה כתומה
1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')
לשימור,לשימור,
3
מניחים בתוך 5-Qt. בישול איטי.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות ג'לפנו צ'ילי קצוץ דק עם זרעים2 כפות ג'לפנו צ'ילי קצוץ דק עם זרעים
4
יוצקים מים מסביב לתפוחים.
מרכיבים שתצטרך
לשימור,לשימור,
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
5
מזלפים רכז מיץ תפוזים. מנקד בחמאה. מכסים ומבשלים על נמוך במשך 4-5 שעות או עד שהתפוחים רכים.
מרכיבים שתצטרך
תרכיז מיץ תפוזיםתרכיז מיץ תפוזים
לשימור,לשימור,
6 צלעות או צלעות חזיר מעצם עצם (8 אונקיות כל אחת)6 צלעות או צלעות חזיר מעצם עצם (8 אונקיות כל אחת)

יין מומלץ: קרם שרי, יציאה, Moscato Dasti

קרם שרי, פורט ומוסקטו ד'אסטי הם בחירה מצוינת עבור תפוח אפוי. כלל נפוץ של זיווג יין הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים היטב עם מוסקטו ד'אסטי, קינוחים אגוזים עם שמנת שרי וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. NV Solera Cream Shery עם דירוג 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 17 דולר לבקבוק.
NV Solera Cream Shery
NV Solera Cream Shery
ל-Solera Cream Shery יש גוון ענבר מבריק ונחושת עמוק. עם ניחוחות חמאה ופקאן, ניחוחות האגוזים המלוחים המתוקים והתבלינים החומים נושאים מבטא קרמלי מורכב. כניסה מתוקה מובילה לחך מעוגל, שופע, בעל גוף בינוני עם סיומת ארוכה ומלאת טעם.