תרד יווני-טורקי עוטפת
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מתאבנים hor, אז תנו הזדמנות ל תרד טורקיה יוונית עוטפת. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 24 מנות. מנה אחת מכילה 51 קלוריות, 2 גרם של חלבון ו3 גרם של שומן. אם יש לכם עלי תרד, טורקיה, טורטיות קמח תרד טעם, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 20 דקות. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. נסו טורקי-עוטפת תרד, טורקי תרד עוטפת, ו סלט תרד יווני עם טיפים לתרנגול הודו בגריל (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה קטנה, מערבבים גבינת שמנת ממרח, גבינת פטה וזיתים.
מורחים באופן שווה על טורטיות, מכסים לחלוטין.
מסדרים את טורקיה מעל תערובת גבינת שמנת, המכסה חצי מכל טורטייה. עוף למעלה עם עלי תרד.
החל בצד העליון, להפשיל כל בחוזקה. לעטוף בנפרד בניילון נצמד. מקררים עד מקורר לחלוטין, לפחות 1 שעה.
כדי לשרת, לקצץ את הקצוות של כל גליל; לחתוך כל אחד 3 חלקים.
חתוך כל חלק לשניים באלכסון קל.