תרד מוקרם מהיר וקל
תרד מוקרם מהיר וקל עשוי להיות בדיוק התוספת שאתה מחפש. צופה בדמות שלך? מתכון נטול גלוטן וראשוני זה מכיל 175 קלוריות , 6 גרם חלבון ו -15 גרם שומן למנה. מתאים ל-6 מנות. , מתכון זה מכסה 25% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אדם אחד מצא את המתכון הזה טעים ומשביע. המתכון הזה מבית Allrecipes דורש גבינת פרמג'אנו-רג'יאנו, שמן זית, שמנת כבדה ותרד. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 35 דקות . עם ציון ספונקולרי של 67% , המנה הזו טובה. נסו תרד קל מוקרם , תרד קל קרם , ותרד קל קרם עבור מתכונים דומים.
הוראות
יוצקים שמן זית לסיר מרק גדול, מניחים על אש גבוהה, מוסיפים תרד ומכסים. מבשלים במשך דקה, חושפים ומערבבים קלות עד שרוב העלים ירוקים בהירים ונבולים, כ-2 דקות. מסננים במהירות את התרד במסננת ומעבירים לצלחת מרופדת ב-4 או 5 מגבות נייר. לאחר שהתקרר מספיק כדי להתמודד, סוחטים כמה שיותר נוזלים מהתרד.
מעבירים את התרד לקרש חיתוך וקוצצים גס.
מערבבים מלח, פלפל שחור, פלפל קאיין ואגוז מוסקט בקערה קטנה.
מניחים מחבת גדולה על אש בינונית, ממיסים חמאה במחבת ומערבבים שאלוט בחמאה החמה עד שמזהיב בקושי ושקוף, 3 עד 4 דקות. מערבבים את תערובת התיבול לתערובת שאלוט ויוצקים שמנת. מעלים את האש לבינונית-גבוהה ומצמצמים את רוטב השמנת לכמחצית, כ-5 דקות. מערבבים פנימה גרידת לימון.
מנמיכים את האש לנמוכה וזורקים תרד עם רוטב שמנת במחבת. מבשלים ומערבבים עד שהתרד מחומם ומצופה, כ-2 דקות. מערבבים גבינת פרמיג'אנו-רג'יאנו לתוך תרד עד לאיחוד יסודי; להגיש מיד.