תרד מוקרם עם ביצים קשות
תרד מוקרם עם ביצים קשות עשוי להיות רק תוספת אתה מחפש. המתכון הזה מכסה %39 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה אחת מכילה עד 17 גרם חלבון 16 גרם של שומן, וסך הכל 268 קלוריות. מתכון זה מן מתכונים פשוט דורש ביצים, חלב, חמאה, קמח. 926 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 20 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון מקום improvable של 0%. מתכונים דומים: סלט תרד חם עם בייקון, פטריות וביצים קשות, סיר מיידי ביצים קשות (וביצים ממולאות קלות!), ו חתן ביצים: ביצים קשות מטוגנות תאילנדיות ברוטב תמרינדי.
הוראות
אם עובדים עם תרד טרי, בלאנש התרד במים רותחים במשך 1 דקה, לנקז ולהפעיל מים קרים על זה כדי לקרר אותו. לחץ על כמה מים שאתה יכול מתוך התרד. (דרך טובה לעשות זאת היא לשים את התרד המנוקז במרכז מגבת תה גדולה ונקייה, לעטוף אותו במגבת, ולסחוט את הלחות על ידי סחיטה המגבת.) קוצצים את התרד.
מניחים בקערה גדולה. מתבלים לפי הטעם במלח ומניחים בצד בזמן שאתם מכינים את השמל.
מחממים חלב בסיר בינוני עד מהביל, להפריש. בסיר נפרד, להמיס 2 כפות של חמאה על חום בינוני.
מפזרים את הקמח, לטאטא את התערובת עד חלקה, בערך דקה או שתיים.
הסר מהחום. לאט לאט לשפוך את החלב החם, לטאטא את כל הזמן כך התערובת היא לא גבשושי. המשיכו להקציף עד שלא יהיו גושים. החזירו את המחבת לחום ואפשרו לחום להתבשל, וממשיכים להקציף כדי למנוע מהתערובת להידבק לתחתית המחבת. הרוטב בשמל יתעבה ככל שיתבשל.
מפזרים את אגוז מוסקט הקרקע ופלפל שחור.
מערבבים את רוטב השמל המעובה לתוך קערת התרד.
משמנים את החלק הפנימי של מחבת 2 ליטר גראטן או תבשיל מסביב עם קצת חמאה.
יוצקים את תערובת תרד בשמל לתוך מחבת gratin, ואפילו את פני השטח.
מפזרים את פני השטח עם גבינת Gruyere מגוררת. חותכים את הביצים קשות לשניים, ומסדרים, לחתוך את הצד, על פני השטח של תערובת תרד. לחץ לתוך תערובת תרד כך בצד לחתוך של הביצים הם ברמה עם התרד.
מפזרים 3 עד 4 כפות של פירורי לחם מתובלים.
טפטוף העליון עם כף או כך של שמן זית. בשלב זה אתה יכול לעשות את gratin יום קדימה צמרמורת עד מוכן לבשל לשרת.
אופים, חשוף, בתנור 375°f במשך 25-30 דקות, עד להשחמה יפה.