תרנגול ההודו של טום קוליקיו עם חמאת העשב.
תרנגול ההודו של טום קוליקיו עשוי להיות המנה העיקרית שאתם מחפשים. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 1208 קלוריות, 141 גרם חלבון ו 65 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %46 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך מרווה בתוספת 5 גבעולים מרווה, מרק עוף במלח נמוך, צוואר טורקיה ו / או כנפיים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב החמאה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חמאת קינמון כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו Tom Colicchio 's Herb-Butter Turkey from' The Epicurious Cookbook, הרב חמאה טורקיה, ו טורקיה חמאה ועשב (מתכונים דומים).
הוראות
ממיסים חמאה במחבת עמוקה גדולה וכבדה על חום גבוה.
מוסיפים צוואר תרנגול הודו ו / או כנפיים וsauté עד חום עמוק, כ -15 דקות.
מוסיפים בצל, גזר, סלרי וסאטה עד שהירקות חומים עמוק, כ -15 דקות.
מוסיפים 6 כוסות מרק עוף ומביאים לרתיחה. להפחית את החום בינוני נמוך ומבשל חשף 45 דקות, ערבוב מדי פעם.
יוצקים בסיס רוטב דרך מסננת להגדיר מעל כוס מדידה 4 כוס, לחיצה על מוצקים כדי לחלץ נוזל. במידת הצורך, מוסיפים מספיק מרק עוף לבסיס רוטב כדי למדוד 4 כוסות. (בסיס רוטב יכול להיות מוכן 2 ימים קדימה. מגניב במקצת. מקררים חשופים עד קור, ואז מכסים ומקררים. לחמם מחדש לפני השימוש.)
מערבבים 1/2 כוס חמאה וכל עשבי תיבול טחון בקערה קטנה; חמאת עשב העונה עם מלח ופלפל.
מעבירים 2 כפות נדיבות לקערה קטנה אחרת ושמורה לרוטב; בואו לעמוד בטמפרטורת החדר.
הגדר מתלה במיקום הנמוך ביותר בתנור מחממים ל 218°. לשטוף את טורקיה מבפנים ומבחוץ; לטפוח יבש. החל מסוף הצוואר, להחליק יד בין העור בשר השד כדי לשחרר את העור. לשפשף 4 כפות חמאה עשב על בשר השד מתחת לעור.
מניחים טורקיה על מתלה להגדיר במחבת צלייה גדולה.
מפזרים חלל ראשי בנדיבות עם מלח ופלפל.
מניחים 4 כפות חמאה פשוטה וכל ענפי עשב טריים בחלל הראשי. תכניס את הכנפיים למטה. לקשור רגליים יחד באופן רופף. שפשף את שאריות חמאת העשב מחוץ לטורקיה.
מפזרים טורקיה בנדיבות עם מלח ופלפל.
מניחים תרנגול הודו בתנור וצולים 20 דקות. להפחית את טמפרטורת התנור ל 350°f. טורקיה צלוי 30 דקות; לשפוך 1 מרק כוס מעל ולהוסיף 1 כף חמאה רגילה למחבת צלייה. הודו צלוי 30 דקות; למרוח עם מיצי פאן, ואז לשפוך 1 מרק כוס מעל ולהוסיף 1 כף חמאה למחבת. מכסים את טורקיה באופן רופף בנייר כסף. רוסט טורקיה עד מדחום מוכנס לתוך החלק העבה ביותר של הירך רושמים 175 ° F, צלי עם מיצי פאן והוספת 1 מרק כוס ו 1 חמאה כף למחבת כל 45 דקות, על 1 שעה 45 דקות יותר.
להעביר טורקיה מגש; לתת לעמוד 30 דקות (טמפרטורה פנימית יעלה 5 עד 10 מעלות).
מסננים מיצי פאן לתוך קערה; לטאטא בסיס רוטב. להמיס שמורות 2 כפות חמאה עשב בסיר גדול כבד על אש בינונית; להוסיף קמח להקציף כל הזמן עד roux הוא חום זהוב, על 6 דקות. בהדרגה להוסיף מיץ מחבת-תערובת בסיס רוטב; להגביר את החום להקציף כל הזמן עד רוטב מתעבה, שחין, והוא חלק. להפחית את החום בינוני; להרתיח בעדינות עד רוטב מצטמצם 4 1/2 כוסות, לטאטא לעתים קרובות, כ 10 דקות. רוטב העונה עם מלח ופלפל.