קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות12
ציון בריאות6
מגזין

תרנגול הודו צלוי עם בריח ערער עם רוטב פטריות Chanterelle

תרנגול הודו צלוי עם בריח ערער עם רוטב פטריות Chanterelle
זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. ציון זה הוא רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). נסו הודו צלוי עם בריח יבש עם רוטב, חזה הודו מייפל-ברקים עם רוטב פאן פטריות, ו סויה-ברן הודו צלוי עם אשכולית רובי & רוטב שומר (מתכונים דומים).

הוראות

1
מערבבים את הבצל, גזר, סלרי, שום, מרווה, טימין, וכמה טחנות פלפל בקערה בינונית.
מרכיבים שתצטרך
1/2 מלפפון בינוני, קלוף, זרע וחתוך לרצועות1/2 מלפפון בינוני, קלוף, זרע וחתוך לרצועות
צרור סלרי, פרוס (בערךצרור סלרי, פרוס (בערך
צרור תרד טרי (בערךצרור תרד טרי (בערך
8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
1/2 ענף רוזמרין1/2 ענף רוזמרין
ציוד שתשתמש בו
לסובב חבלי ליקריץלסובב חבלי ליקריץ
2
מערבבים היטב ומניחים בצד.
3
מיקום מתלה על הרמה השנייה הנמוכה ביותר בתנור וחימום מראש עד 260°. יש מוכן מחבת צלייה גדולה עם מתלה קלייה, רצוי בצורת V, להגדיר במחבת.
ציוד שתשתמש בו
קליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובהקליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובה
לחמניות Hoagie רכות, חתוכות לקוביות בגודל 1/2 אינץ'לחמניות Hoagie רכות, חתוכות לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
4
שים 1/2 כוס תערובת הירקות בתוך חלל הצוואר ו 1/2 כוס בתוך חלל החזה של טורקיה. פזר את השארית בתחתית מחבת הצלייה והוסף 1 כוס מים למחבת. מסבך את ההודו. באמצעות מברשת מאפה, לצחצח את טורקיה עם חצי חמאה מומסת.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
1-1/2 כוסות עוגיות1-1/2 כוסות עוגיות
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
1 עיגול עוגת קרטון (6 אינץ')1 עיגול עוגת קרטון (6 אינץ')
ציוד שתשתמש בו
מברשת מאפהמברשת מאפה
קליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובהקליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובה
5
מניחים את ההודו, צד השד למטה, על מדף הצלייה. צולים במשך 30 דקות, ולאחר מכן להפחית את טמפרטורת התנור ל 350°f. למרוח את טורקיה עם מיצי פאן לצלות במשך 30 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
לחמניות Hoagie רכות, חתוכות לקוביות בגודל 1/2 אינץ'לחמניות Hoagie רכות, חתוכות לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
6
תוציא את ההודו מהתנור. באמצעות כפפות תנור סיליקון, כפפות תנור רגיל מכוסה בנייר אלומיניום, או חבילות של מגבות נייר, להפוך את השד טורקיה בצד למעלה. (זה לא יהיה חם מאוד בשלב זה.) מוסיפים את מיצי המחבת ואת שאר החמאה המומסת, ומחזירים את ההודו לתנור. המשך לצלות, צולה עם מיצי פאן שוב לאחר 45 דקות. בשלב זה, לבדוק את הטמפרטורה הפנימית של טורקיה על ידי החדרת מדחום קריאה מיידית לתוך החלק העבה ביותר של הירך מבלי לגעת בעצם. (כנקודת התייחסות, כאשר הטמפרטורה הפנימית של טורקיה מגיע 125 ° F, טורקיה היא בערך 1 שעה משם מלהיות נעשה. כמובן, פעמים קלייה ישתנו, בהתאם לגודל של הציפור, הטמפרטורה שלה כאשר הוא נכנס לתנור, אם או לא הוא ממולא, ואת התנור הספציפי שלך ואת הדיוק של התרמוסטט.) טורקיה נעשית כאשר מדחום קריאה מיידית נרשם 160° עד 165 ° F כאשר מוכנס לתוך החלק העבה ביותר של הירך מן העצם.
מרכיבים שתצטרך
חצי חזה הודו בעורחצי חזה הודו בעור
1-1/2 כוסות עוגיות1-1/2 כוסות עוגיות
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
2 בצל ירוק טחון2 בצל ירוק טחון
ציוד שתשתמש בו
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דקל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
פרוס דק קרנה אסאדה (סטייק בקר)פרוס דק קרנה אסאדה (סטייק בקר)
לחמניות Hoagie רכות, חתוכות לקוביות בגודל 1/2 אינץ'לחמניות Hoagie רכות, חתוכות לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
7
כאשר טורקיה נעשית, להטות את הגוף כך המיצים מן החלל הראשי לרוץ לתוך המחבת.
מרכיבים שתצטרך
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
8
העברה ללוח גילוף או מגש הגשה ולכסות באופן רופף עם רדיד אלומיניום.
ציוד שתשתמש בו
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
9
תן לתרנגול ההודו לנוח במשך 30 עד 40 דקות לפני גילוף, כדי לאפשר למיצים להפיץ מחדש. (הטמפרטורה הפנימית תעלה 5 עד 10 מעלות בעוד טורקיה נשענת.)
מרכיבים שתצטרך
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
10
מסננים את המיצים, הירקות, ושחמה חתיכות מן המחבת צלייה דרך מסננת בסדר רשת להגדיר על כוס מדידת זכוכית גדולה. הניחו בצד ואפשרו לשומן לעלות לפסגה. כפית את השומן. מיצי המחבת מתרנגול הודו מזוקק הם בדרך כלל מלוחים מדי כדי להוסיף לרוטב, אז אני מקרר אותו ומוסיף אותו למים להכנת המניה מן הפגר; המיצים מספקים טעם נוסף והמלח מדולל על ידי המים.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות6 שיני שום גדולות פרוסות דקות
1 פאונד פסטה פצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של כ-2.5 אינץ' על 2 אינץ' רוחב1 פאונד פסטה פצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של כ-2.5 אינץ' על 2 אינץ' רוחב
1 עיגול עוגת קרטון (6 אינץ')1 עיגול עוגת קרטון (6 אינץ')
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
נטיפי הודו צלוייםנטיפי הודו צלויים
קליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובהקליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובה
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
11
תחתכי את ההודו.
מרכיבים שתצטרך
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
12
מגישים, מלווה ברוטב פטריות Chanterelle.
מרכיבים שתצטרך
פטריות שנטרלפטריות שנטרל
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות6 שיני שום גדולות פרוסות דקות
13
Reprinted with permission from The New Thanksgiving Table by Diane Morgan, (C) October 2009, Chronicle Books