תרנגול הודו צלוי עם בריח ערער עם רוטב פטריות Chanterelle
זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. ציון זה הוא רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). נסו הודו צלוי עם בריח יבש עם רוטב, חזה הודו מייפל-ברקים עם רוטב פאן פטריות, ו סויה-ברן הודו צלוי עם אשכולית רובי & רוטב שומר (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים את הבצל, גזר, סלרי, שום, מרווה, טימין, וכמה טחנות פלפל בקערה בינונית.
מערבבים היטב ומניחים בצד.
מיקום מתלה על הרמה השנייה הנמוכה ביותר בתנור וחימום מראש עד 260°. יש מוכן מחבת צלייה גדולה עם מתלה קלייה, רצוי בצורת V, להגדיר במחבת.
שים 1/2 כוס תערובת הירקות בתוך חלל הצוואר ו 1/2 כוס בתוך חלל החזה של טורקיה. פזר את השארית בתחתית מחבת הצלייה והוסף 1 כוס מים למחבת. מסבך את ההודו. באמצעות מברשת מאפה, לצחצח את טורקיה עם חצי חמאה מומסת.
מניחים את ההודו, צד השד למטה, על מדף הצלייה. צולים במשך 30 דקות, ולאחר מכן להפחית את טמפרטורת התנור ל 350°f. למרוח את טורקיה עם מיצי פאן לצלות במשך 30 דקות יותר.
תוציא את ההודו מהתנור. באמצעות כפפות תנור סיליקון, כפפות תנור רגיל מכוסה בנייר אלומיניום, או חבילות של מגבות נייר, להפוך את השד טורקיה בצד למעלה. (זה לא יהיה חם מאוד בשלב זה.) מוסיפים את מיצי המחבת ואת שאר החמאה המומסת, ומחזירים את ההודו לתנור. המשך לצלות, צולה עם מיצי פאן שוב לאחר 45 דקות. בשלב זה, לבדוק את הטמפרטורה הפנימית של טורקיה על ידי החדרת מדחום קריאה מיידית לתוך החלק העבה ביותר של הירך מבלי לגעת בעצם. (כנקודת התייחסות, כאשר הטמפרטורה הפנימית של טורקיה מגיע 125 ° F, טורקיה היא בערך 1 שעה משם מלהיות נעשה. כמובן, פעמים קלייה ישתנו, בהתאם לגודל של הציפור, הטמפרטורה שלה כאשר הוא נכנס לתנור, אם או לא הוא ממולא, ואת התנור הספציפי שלך ואת הדיוק של התרמוסטט.) טורקיה נעשית כאשר מדחום קריאה מיידית נרשם 160° עד 165 ° F כאשר מוכנס לתוך החלק העבה ביותר של הירך מן העצם.
כאשר טורקיה נעשית, להטות את הגוף כך המיצים מן החלל הראשי לרוץ לתוך המחבת.
העברה ללוח גילוף או מגש הגשה ולכסות באופן רופף עם רדיד אלומיניום.
תן לתרנגול ההודו לנוח במשך 30 עד 40 דקות לפני גילוף, כדי לאפשר למיצים להפיץ מחדש. (הטמפרטורה הפנימית תעלה 5 עד 10 מעלות בעוד טורקיה נשענת.)
מסננים את המיצים, הירקות, ושחמה חתיכות מן המחבת צלייה דרך מסננת בסדר רשת להגדיר על כוס מדידת זכוכית גדולה. הניחו בצד ואפשרו לשומן לעלות לפסגה. כפית את השומן. מיצי המחבת מתרנגול הודו מזוקק הם בדרך כלל מלוחים מדי כדי להוסיף לרוטב, אז אני מקרר אותו ומוסיף אותו למים להכנת המניה מן הפגר; המיצים מספקים טעם נוסף והמלח מדולל על ידי המים.
מגישים, מלווה ברוטב פטריות Chanterelle.
Reprinted with permission from The New Thanksgiving Table by Diane Morgan, (C) October 2009, Chronicle Books