Braising (מהמילה הצרפתית braiser) היא שיטת בישול משולבת שמשתמשת בחום רטוב ויבש. בדרך כלל, המזון מוקפץ או נצרב בטמפרטורה גבוהה, ולאחר מכן הבישול ממשיך בסיר מכוסה בטמפרטורה נמוכה יותר בכמות משתנה של נוזל. לעיתים קרובות מכנים בישול של בשר בשיטה זו כצלייה בסיר. Braising מתאים בעיקר לבישול בשר מכיוון שהטיגון "סוגר" אותו והצלייה הארוכה גורמת לו להיות רך מאד, אך ניתן למצוא מתכונים מגוונים בשיטה זו כמו למשל כרישה בחמאה וסלמון בשמנת ויין. אספנו עבורכם את מיטב המתכונים כדי שתוכלו להרגיש ממש כמו שפים מדופלמים.