איור ופרושוטו קרוסטטה
איור ו Prosciutto Crostata דורש בערך 25 דקות מההתחלה ועד הסוף. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. מנה אחת מכילה עד 4 גר' של חלבון, 15 גרם של שומן, וסך הכל 300 קלוריות. אם יש לך גבינת שמנת, ביצה, פרושוטו, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. עם כפית ציון של 15% המנה הזאת לא כל כך מדהימה. מתכונים דומים: קרוסטיני תאנה אפוי, עוגיות תאנים תוצרת בית, ו Paleo שקדים איור Quickbread.
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מחממים תנור ל 425 מעלות F.
מניחים את קרום העוגה על תבנית אפייה.
מורחים את גבינת שמנת על הקרום עוזב גבול 1 אינץ'.
מפזרים עם תיבול עשבי הדר. למעלה עם שימורי תאנים. מקפלים גבול מעל תאנה להפיץ העליון עם רצועות prosciutto.
קלות להכות ביצה עם 1 כף מים. השתמש במברשת מאפה כדי להבריש קצה הקרום עם ביצה לשטוף.
אופים בתנור במשך 15 עד 18 דקות או עד הקרום הוא חום זהוב.
בואו מגניב 5 דקות לפני ההגשה.