אין לעמוד בפניו פלפלים צמחוניים ממולאים בריאים דורש על 1 שעה ו -45 דקות מההתחלה ועד הסוף. והוא מתאים להגשה ל 12 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 221 קלוריות, 10 גרם חלבון ו 8 גרם שומן. אם יש לכם שום, פטריות קרמיני, אורגנו, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. . נסו פלפלים צמחוניים ממולאים, פלפלים צמחוניים ממולאים, ו פלפלים צמחוניים ממולאים (מתכונים דומים).
הוראות
1
מביאים סיר גדול של מים מומלחים קלות לרתיחה. לבשל orzo במים רותחים, ערבוב מדי פעם עד מבושל דרך אבל מוצק לנשוך, על 8 דקות.
חותכים פרוסה 1 אינץ ' מן צמרות של פלפלים כתומים, להשליך צמרות, ולהסיר זרעים מן הפלפלים. מניחים פלפלים זקופים למחבת צלייה, מתאימים אותם בחוזקה כך שהם נשארים במקום.
מרכיבים שתצטרך
פלפל כתום
זיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גס
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דק
5
ממיסים חמאה ושמן זית על אש בינונית נמוכה; מבשלים ומערבבים 10 שיני שום בתערובת החמאה החמה עד השום הוא חום זהוב, כ 8 דקות. מערבבים לבן פטריות קרמיני וחומץ בלסמי לתוך שום. מבשלים ומערבבים עד פטריות לרכך, כ 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
שוק טלה (הוצא מהמקרר ואפשר לשבת בטמפרטורת החדר שעה אחת לפני ההכנה)