קושימומחה
מוכן ב53 שעות
מנות10
ציון בריאות36
מגזין

הודו עם עשבי תיבול מלוחים עם רוטב סיידר תפוחים

הודו עם עשבי תיבול מלוחים עם רוטב סיידר תפוחים
הודו עם עשבי תיבול מלוחים עם רוטב סיידר תפוחים לוקח בערך 53 שעות מתחילתו ועד סופו. מתאים ל-10 ומחירו 2 מנות.97 $ למנה. בבמנה עיקרית זו יש 988 קלוריות, 88 גרם חלבון ו-51 גרם שומן למנה. גשו לסופר וקנו טימין, סלרי, עלי דפנה ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. 3419 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו מכינים אותו שוב. בכל מקרה, החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 95%. הציון הזה אדיר. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים הבאים: הודו מלוח עשבי תיבול עם רוטב סיידר תפוחים, הודו צלוי עשבים עם רוטב סיידר תפוחים, והודו מלוח בתבלינים עם רוטב סיידר פאן.

הוראות

1
צפו איך מכינים את המתכון הזה.
2
ציוד מיוחד: חוט קצבים
ציוד שתשתמש בו
חוט קצביםחוט קצבים
1
מערבבים את כל מרכיבי המלח במיכל גדול.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף אורגני שלם חתוך ל-10 חתיכות1 עוף אורגני שלם חתוך ל-10 חתיכות
2
הוסיפו את תרנגול ההודו והניחו לו למלח במקרר למשך יומיים עד שלושה.
מרכיבים שתצטרך
ל-2 תפוחי עץ בינוניים, קלופים ופרוסים דקל-2 תפוחי עץ בינוניים, קלופים ופרוסים דק
1 עוף אורגני שלם חתוך ל-10 חתיכות1 עוף אורגני שלם חתוך ל-10 חתיכות
1
מוציאים את תרנגול ההודו מהתמלח בלילה לפני הצלייה ומייבשים אותו היטב בנייר סופג.
מרכיבים שתצטרך
ל-2 תפוחי עץ בינוניים, קלופים ופרוסים דקל-2 תפוחי עץ בינוניים, קלופים ופרוסים דק
1 עוף אורגני שלם חתוך ל-10 חתיכות1 עוף אורגני שלם חתוך ל-10 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
מרווה טרייה קצוצה דק או מרווה עלים יבשים, מפוררתמרווה טרייה קצוצה דק או מרווה עלים יבשים, מפוררת
2
מערבבים בקערה קטנה את הרוזמרין, המרווה והחמאה עבור קרום העשבים. מתבלים, לפי הטעם, במלח כשר. עובדים את החמאה מתחת לעור ההודו ומעסים אותה לתוך השדיים והרגליים. עסו את החמאה גם בצד החיצוני של העור. קשרו את הרגליים יחד מעל השד כך שהן יגנו עליו במהלך הבישול ויעזרו לשמור אותו לח ועסיסי.
מרכיבים שתצטרך
תפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחדתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד
פלפל אדום, חתוך לחתיכות בגודל גפרורפלפל אדום, חתוך לחתיכות בגודל גפרור
קופסת 1 (10 אונקיות) אפונה קפואה, מונחת במסננת ומפעילה מתחת למים חמים להפשרהקופסת 1 (10 אונקיות) אפונה קפואה, מונחת במסננת ומפעילה מתחת למים חמים להפשרה
ל-2 תפוחי עץ בינוניים, קלופים ופרוסים דקל-2 תפוחי עץ בינוניים, קלופים ופרוסים דק
מעטפת פאי 9 אינץ', אפויהמעטפת פאי 9 אינץ', אפויה
מרווהמרווה
ציוד שתשתמש בו
4 אונקיות גבינת ריקוטה, טמפרטורת החדר (בערך 1/2 כוס)4 אונקיות גבינת ריקוטה, טמפרטורת החדר (בערך 1/2 כוס)
1
שמים בתבנית צלייה את הבצל, הגזר, הסלרי, השום, התפוחים, עלי הדפנה, מקל הקינמון והתימין ומתבלים במלח. מסדרים את תרנגול ההודו על הירקות ושומרים במקרר ללילה ללא כיסוי! כן, זה נכון, חשוף. זה יעזור לעור להתייבש ולהיות ממש שחום ופריך. ודא שאין מזון נא ליד הודו במקרר. לאחר קירור לילה, הודו מוכן להכנס לתנור.
מרכיבים שתצטרך
קינמון וקצפת, לא חובהקינמון וקצפת, לא חובה
8 עד 12 תפוחי אדמה בינוניים עד גדולים, (בערך 3 פאונד) קלופים וחתוכים לקוביות8 עד 12 תפוחי אדמה בינוניים עד גדולים, (בערך 3 פאונד) קלופים וחתוכים לקוביות
1 כוס אדמה קפוא (מתוך התרמילים)1 כוס אדמה קפוא (מתוך התרמילים)
1/2 ג. קמח מאפה מלא1/2 ג. קמח מאפה מלא
1 3/4 פאונד פיצוצ'רי טרי (אטריות כוסמת)1 3/4 פאונד פיצוצ'רי טרי (אטריות כוסמת)
עוף רוטיסרי ללא עורעוף רוטיסרי ללא עור
קופסאות אפונה קפואה, מניחים במסננת ומעבירים מתחת למים חמים להפשרהקופסאות אפונה קפואה, מניחים במסננת ומעבירים מתחת למים חמים להפשרה
ל-2 תפוחי עץ בינוניים, קלופים ופרוסים דקל-2 תפוחי עץ בינוניים, קלופים ופרוסים דק
1/2 כוס שמן זית יווני, בתוספת 2 כפות ללימון1/2 כוס שמן זית יווני, בתוספת 2 כפות ללימון
6 לחמניות המבורגר או לחמניות קייזר6 לחמניות המבורגר או לחמניות קייזר
ציוד שתשתמש בו
2 כוסות מיצי מחבת ממחבת צליית הודו2 כוסות מיצי מחבת ממחבת צליית הודו
(לעידון, מעבדים במעבד מזון)(לעידון, מעבדים במעבד מזון)
2
מחממים את התנור ל-450 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
(לעידון, מעבדים במעבד מזון)(לעידון, מעבדים במעבד מזון)
3
שמים 2 כוסות ציר עוף וכוס סיידר תפוחים בתחתית תבנית הצלייה. צולים את הודו בתנור שחומם מראש עד שהעור מקבל ממש יפה ושחום, כ-40 דקות. מנמיכים את חום התנור ל-350 מעלות F לשארית זמן הבישול. מבסו את ההודו כל 30 דקות בערך ומוסיפים עוד ציר למחבת הצלייה, אם צריך. מבשלים כ-17 דקות לכל קילוגרם. ברגע שהוא מגיע לצבע המתאים, אוהל את ההודו בנייר אלומיניום כדי למנוע ממנו להחשיך מדי.
מרכיבים שתצטרך
1 קילו במיה, קצוצה וחתוכה לעיגולים של 1/2 אינץ'1 קילו במיה, קצוצה וחתוכה לעיגולים של 1/2 אינץ'
סיידר תפוחיםסיידר תפוחים
ל-2 תפוחי עץ בינוניים, קלופים ופרוסים דקל-2 תפוחי עץ בינוניים, קלופים ופרוסים דק
ציוד שתשתמש בו
1/2 אונקיות עלי תרד קצוצים (בערך1/2 אונקיות עלי תרד קצוצים (בערך
2 כוסות מיצי מחבת ממחבת צליית הודו2 כוסות מיצי מחבת ממחבת צליית הודו
(לעידון, מעבדים במעבד מזון)(לעידון, מעבדים במעבד מזון)
4
הוציאו את תרנגול ההודו מהתנור כאשר מדחום לקריאה מיידית המוכנס בחלק העבה ביותר של תרנגול ההודו רושם 160 מעלות F. ודא שהמדחום אינו נוגע בעצם בעת ביצוע הקריאה. כאשר תרנגול ההודו הגיע לטמפרטורה המתאימה, מוציאים אותו מתבנית הצלייה אל קרש חיתוך ונותנים לו לנוח 30 דקות לפחות. מכסים בצורה רופפת בנייר אלומיניום.
מרכיבים שתצטרך
ל-2 תפוחי עץ בינוניים, קלופים ופרוסים דקל-2 תפוחי עץ בינוניים, קלופים ופרוסים דק
חבילה אחת (10 אונקיות) אפונת צרורות, מופשרת או קופסה אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטהחבילה אחת (10 אונקיות) אפונת צרורות, מופשרת או קופסה אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
ציוד שתשתמש בו
1/2 אונקיות עלי תרד קצוצים (בערך1/2 אונקיות עלי תרד קצוצים (בערך
קרש חיתוךקרש חיתוך
2 כוסות מיצי מחבת ממחבת צליית הודו2 כוסות מיצי מחבת ממחבת צליית הודו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
(לעידון, מעבדים במעבד מזון)(לעידון, מעבדים במעבד מזון)
5
מסננים את כל הירקות מעל קערה כדי להפריד אותם מהציר/תערובת. לזרוק את הירקות. מסירים את השומן ומוסיפים אותו לתבנית הצלייה. זה השומן ל-roux.
מרכיבים שתצטרך
1 קילו במיה, קצוצה וחתוכה לעיגולים של 1/2 אינץ'1 קילו במיה, קצוצה וחתוכה לעיגולים של 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
2 כוסות מיצי מחבת ממחבת צליית הודו2 כוסות מיצי מחבת ממחבת צליית הודו
4 אונקיות גבינת ריקוטה, טמפרטורת החדר (בערך 1/2 כוס)4 אונקיות גבינת ריקוטה, טמפרטורת החדר (בערך 1/2 כוס)
6
שמים את המחבת על 2 מבערים ועל אש קטנה וטורפים פנימה את הקמח. מבשלים עד שהתערובת נראית כמו חול רטוב, בערך 4 עד 5 דקות. טורפים פנימה באיטיות את 1 כוס סיידר התפוחים הנותר, את ציר העוף הנותר ואת תערובת הציר/סיידר. מבשלים עד שהתערובת מסמיכה ומגיעה למרקם רוטב. טועמים ומתקנים תיבול.
מרכיבים שתצטרך
1 קילו במיה, קצוצה וחתוכה לעיגולים של 1/2 אינץ'1 קילו במיה, קצוצה וחתוכה לעיגולים של 1/2 אינץ'
סיידר תפוחיםסיידר תפוחים
פלפל אדום מתוק, חתוך לקוביותפלפל אדום מתוק, חתוך לקוביות
1 כיכר (10-3/4 אונקיות) עוגת פאונד קפואה, מופשרת וחתוכה ל-16 פרוסות1 כיכר (10-3/4 אונקיות) עוגת פאונד קפואה, מופשרת וחתוכה ל-16 פרוסות
קליפה של 1 תפוז (להסיר כל פח לבן)קליפה של 1 תפוז (להסיר כל פח לבן)
1/4 כוס בשר לבן מגורר מהודו הצלוי שלך1/4 כוס בשר לבן מגורר מהודו הצלוי שלך
ציוד שתשתמש בו
2 כוסות מיצי מחבת ממחבת צליית הודו2 כוסות מיצי מחבת ממחבת צליית הודו
שמרים יבשים בעלייה מהירהשמרים יבשים בעלייה מהירה
7
יוצקים לתוך קנקן הגשה או קערה.
ציוד שתשתמש בו
4 אונקיות גבינת ריקוטה, טמפרטורת החדר (בערך 1/2 כוס)4 אונקיות גבינת ריקוטה, טמפרטורת החדר (בערך 1/2 כוס)
8
מגלפים את הודו, מעבירים לצלחת הגשה ומגישים עם הרוטב.
מרכיבים שתצטרך
ל-2 תפוחי עץ בינוניים, קלופים ופרוסים דקל-2 תפוחי עץ בינוניים, קלופים ופרוסים דק
1/4 כוס בשר לבן מגורר מהודו הצלוי שלך1/4 כוס בשר לבן מגורר מהודו הצלוי שלך
9
תודו על תרנגול הודו נהדר!!!
מרכיבים שתצטרך
ל-2 תפוחי עץ בינוניים, קלופים ופרוסים דקל-2 תפוחי עץ בינוניים, קלופים ופרוסים דק

מרכיבים

9466 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקסיידר תפוחיםסיידר תפוחים4726 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקסיידר תפוחים, מחולקסיידר תפוחים, מחולק53 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת63 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת3מקלותחמאה, טמפרטורת החדרחמאה, טמפרטורת החדר2smallsגדול או גזר, חתוך לקוביותגדול או גזר, חתוך לקוביות2smallsגדול או גזר, קלופים וחותכים לקוביות 1/2 אינץגדול או גזר, קלופים וחותכים לקוביות 1/2 אינץ2מאמן פפ מסווג 200-נוכחיסלרי, לחתוך לקוביות 1/2 אינץסלרי, לחתוך לקוביות 1/2 אינץ3מאמן פפ מסווג 200-נוכחיסלרי, חתוך לקוביותסלרי, חתוך לקוביות9466 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקציר עוף, מחולקציר עוף, מחולק1סטולי וניל (אופציונלי לתת לו בעיטה)סטולי וניל (אופציונלי לתת לו בעיטה)63אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה1קבוצותרוזמרין טרירוזמרין טרי1חבורהרוזמרין טרי, עלים קצוצים דקרוזמרין טרי, עלים קצוצים דק1קבוצותמרווה טרייהמרווה טרייה1חבורהמרווה טרייה, עלים קצוצים דקמרווה טרייה, עלים קצוצים דק1ראששום, לחתוך 1/2 equatoriallyשום, לחתוך 1/2 equatorially4ציפורןשום, מרוסקשום, מרוסק2סבתא סמית תפוחים, לחתוך לקוביות 1/2 אינץסבתא סמית תפוחים, לחתוך לקוביות 1/2 אינץ67אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)צבעי מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית Red Velvet Bakery) או לפי הצורךצבעי מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית Red Velvet Bakery) או לפי הצורך219אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)תפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחדתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד10ריבס, קצוץ טרי או קפואמלח כשרמלח כשר1גדולבצל, חתוך לקוביותבצל, חתוך לקוביות1גדולבצל, לחתוך לקוביות 1/2 אינץבצל, לחתוך לקוביות 1/2 אינץ1חבורה2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום4kgsטורקיה, חינם טווח אורגני הוא נהדרטורקיה, חינם טווח אורגני הוא נהדר7בצל צהוב בינוני, קצוץ1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן