אספרגוס-עוטפת פרושוטו
תמיד כיף שיש עוד מתכון של בצד, אז תנו הזדמנות ל אספרגוס-Prosciutto עוטפת. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 12 מנות. מנה זו מכילה סביב 5 גר' של חלבון, 19 גרם של שומן, וסך הכל 265 קלוריות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לך חניתות אספרגוס, בצק עלים, פרושוטו, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: עטיפות חסה פרושוטו, אספרגוס ב פרושוטו, ו אספרגוס עם פרושוטו.
הוראות
אספרגוס בלאנש במים רותחים 1 עד 2 דקות או עד פריך במכרז. לשטוף במים קרים; לנקז. (אם אספרגוס הוא דק, להשתמש 2 חתיכות לכל מתאבן לדלג על תהליך blanching.)
פתח גיליון מאפה על משטח מקומח קלות, ולחץ על קווי קיפול.
רול לתוך מלבן 12-x 10 אינץ'.
חותכים לרצועות 12 (1 אינץ').
לעטוף 1 או 2 חניתות אספרגוס ב 1 פרוסה של פרושוטו, לעטוף עם רצועת 1 של בצק מאפה.
מניחים על קלף מרופד או משומן, מצופה בנייר כסף אפייה. חזור עם הנותרים מאפה, אספרגוס, פרושוטו.
מפזרים עטיפות עם גבינת פרמזן.
אופים ב 400 במשך 12 דקות או עד חום זהוב.