ברווז פקין עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא יספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 2017 קלוריות, 54 גרם חלבון ו 180 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %42 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה אופייני למטבח הסיני. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. לך לחנות ותביא אגוז מוסקט טחון, דבש, ברווז ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש ב ג'ינג'ר הקרקע אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת ג'ינג'ר עם ציפוי ג' ינג'ר גבישי כקינוח. . , שהוא מוצק. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : ברווז בנוסח פקין, ברווז בנוסח פקין, ו ברווז בנוסח פקין.
הוראות
1
יש לשטוף את הברווז מבפנים ומבחוץ, ולייבש אותו.
מרכיבים שתצטרך
ברווז שלם
2
חותכים את הזנב ולהשליך. בקערה קטנה, מערבבים יחד את הקינמון, זנגביל, אגוז מוסקט, פלפל לבן וציפורן.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס מיונז, כמו הלמנ'ס
תפוח נוסף אופציונלי
שמן זית כתית מעולה, 2 סיבובים של המחבת ועוד כמה לטפטוף
תערובת סלאו קולי בשלושה צבעים
1 בצל צהוב בינוני, קצוץ גס לחתיכות אחידות
ציוד שתשתמש בו
לסובב חבלי ליקריץ
3
מפזרים כפית אחת של התערובת לתוך חלל הברווז. מערבבים כף אחת של רוטב הסויה לתוך תערובת התבלינים הנותרת ולשפשף באופן שווה על כל החלק החיצוני של הציפור.
מרכיבים שתצטרך
6 לחמניות שומשום, מפוצלות
ברווז שלם
בגט לחם צרפתי, פרוס וקלוי
4
חותכים את אחד הבצלים הירוקים לחצי ומוכנסים לתוך החלל. מכסים ומקררים את הציפור לפחות 2 שעות, או לילה.
מרכיבים שתצטרך
חסה אייסברג, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'
5
מניחים חזה ברווז בצד על מדף בווק גדול מספיק או סיר ואדים במשך שעה הוספת קצת יותר מים, במידת הצורך, כפי שהוא מתאדה. הרם ברווז עם שתי כפות גדולות, ולנקז מיצים ובצל ירוק.
מרכיבים שתצטרך
חזה ברווז
חסה אייסברג, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'
אגוז מוסקט טחון או מגורר טרי
ברווז שלם
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
אריזות של 5 עד 8.8 אונקיות אורז חום מלא באורך 90 שניות, מוכן למיקרוגל, או 4 כוסות אורז חום מבושל
6
מחממים את התנור ל 375 מעלות F (190 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
למסיבות
7
מניחים את השד ברווז בצד במחבת צלייה ועור זין בכל רחבי באמצעות מזלג.
מרכיבים שתצטרך
חזה ברווז
ציוד שתשתמש בו
קליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובה
8
צלוי במשך 30 דקות בתנור שחומם מראש. בעוד הברווז הוא צלייה, לערבב יחד את הנותרים 2 כפות של רוטב סויה ודבש. לאחר 30 דקות, מברשת את תערובת הדבש על הברווז ולהחזיר אותו לתנור. הפעל את החום עד 500 מעלות F (260 מעלות C). צלי במשך 5 דקות, או עד העור משחימים בעושר. אל תאפשר את העור char.
מרכיבים שתצטרך
6 לחמניות שומשום, מפוצלות
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
ברווז שלם
ציוד שתשתמש בו
למסיבות
9
הכן את רוטב הברווז על ידי ערבוב ריבת השזיף עם הסוכר, חומץ וצ ' אטני בקערה קטנה. קוצצים את הבצלים הירוקים הנותרים ומניחים אותם לקערה נפרדת.
צ ' נין בלאן, גוורצטרמינר וריזלינג הם הבחירה הראשונה שלי לאסיאתים. היין הטוב ביותר לאוכל אסיאתי תלוי במטבח ובמנה-כמובן - אבל אלה לבנים חומציים זוג עם מספר ארוחות מסורתיות, מתובל או לא. אתה יכול לנסות Indaba Chenin Blanc. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג 4 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ 12 דולר לבקבוק.