קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות2
ציון בריאות10
מגזין

כרובית עם קרום אנשובי סיציליאני

כרובית עם קרום אנשובי סיציליאני
כרובית עם קרום אנשובי סיציליאני עשויה להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה סביב 18 גרם חלבון 36 גרם של שומן, וסך הכל 563 קלוריות. והוא יספק כ 2 מנות. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לכם פירורי לחם, שמן זית, פטרוזיליה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב החמאה ללא מלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג שוקולד חלב שקדים כקינוח. נסו פיצה סיציליאנית לבנה עם קרום קשקשי בסגנון מאפה, פסטה כרובית סיציליאנית, ו כרובית עם פירורי לחם אנשובי (מתכונים דומים).

הוראות

1
בחר כרובית קטנה עבור המתכון הזה. זה יהיה לבשל דרך באופן שווה עם החוצה על בישול החיצוני. לקצץ את הכרובית, הסרת כל הגבעולים הירוקים החיצוניים ועלים. להפוך את הצבע הפוך בזהירות להסיר חרוט קטן של גזע להיות זהיר להשאיר את כל הפרחים מחוברים ללא פגע. תקע שן שום שלמה לתוך הפתח.
מרכיבים שתצטרך
(קרוע לחתיכות, אם תרצה)(קרוע לחתיכות, אם תרצה)
זיתים בשלים שלמיםזיתים בשלים שלמים
ריבהריבה
2
מוסיפים על 3/4 אינץ ' של מים מלוחים לסיר עמוק עם מכסה. זה צריך להיות גדול מספיק כדי להחזיק את הכרובית. אשר לא צריך לגעת בצדדים או מכסה. מביאים את המים לרתיחה, ואז להפחית את החום בינוני נמוך ולכסות את המחבת עם המכסה. מבשלים עד רך-פריך על 5 דקות. השום אולי נפל מהחור שלו, אבל זה לא חשוב. בקרוב היא תיזרק.
מרכיבים שתצטרך
זיתים בשלים שלמיםזיתים בשלים שלמים
בצל צהוב, קצוץ קטן, בערך רבע כוסבצל צהוב, קצוץ קטן, בערך רבע כוס
פרוסות דקות (אך לא מגולחות) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טהפרוסות דקות (אך לא מגולחות) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טה
ציוד שתשתמש בו
חטיפים כל אחד) שוקולד מריר 70% קקאו, קצוץחטיפים כל אחד) שוקולד מריר 70% קקאו, קצוץ
סלמי קשה, חתוך לג'וליאנהסלמי קשה, חתוך לג'וליאנה
3
הסר את המחבת מהחום והנח בצד מכוסה בזמן שאתה מכין את הקרום. זה יישאר חם ולהמשיך לבשל קצת.
מרכיבים שתצטרך
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
ציוד שתשתמש בו
סלמי קשה, חתוך לג'וליאנהסלמי קשה, חתוך לג'וליאנה
4
מחממים את השמן והחמאה במחבת קטנה על חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
(65 עוגיות)(65 עוגיות)
8 לחמי נאן, חתוכים לרבעים8 לחמי נאן, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
סלמי קשה, חתוך לג'וליאנהסלמי קשה, חתוך לג'וליאנה
5
מוסיף את השום, פירורי לחם ואנשובי ומבשלים עד פירורי הלחם הם חום זהוב וריחני, 4-5 דקות. שים לב, ערבוב לעתים קרובות.
מרכיבים שתצטרך
1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים
Parmigiano-Regiano מגורר, לעבורParmigiano-Regiano מגורר, לעבור
בצל צהוב, קצוץ קטן, בערך רבע כוסבצל צהוב, קצוץ קטן, בערך רבע כוס
6
טרום חימום מטגן.
ציוד שתשתמש בו
לתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותםלתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותם
7
מעבירים את כל הכרובית לתבנית אפייה.
מרכיבים שתצטרך
זיתים בשלים שלמיםזיתים בשלים שלמים
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
8
יוצקים חצי פירורים על צלחת הגשה מחוממת ואת החצי השני בזהירות תל על גבי הכרובית. למעלה פירורי עם תלתלי פרמזן מגולחים.
מרכיבים שתצטרך
זיתים בשלים שלמיםזיתים בשלים שלמים
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
9
מניחים את כל הכרובית תחת המטאטא משאיר כ -3 אינץ ' בין החלק העליון של הפירורים והחום. צלייה עד שחום ותוסס.
מרכיבים שתצטרך
זיתים בשלים שלמיםזיתים בשלים שלמים
ציוד שתשתמש בו
לתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותםלתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותם
10
מעבירים את הכרובית לצלחת ההגשה ומוסיפים מלח ופלפל לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד תפוחי אדמה קטנים מסוג יוקון או לבן, חצויים2 פאונד תפוחי אדמה קטנים מסוג יוקון או לבן, חצויים
זיתים בשלים שלמיםזיתים בשלים שלמים
11
טפטוף העליון, הצדדים ופירורים בבסיס עם כמות טובה של שמן זית איכותי לשרת חם.
מרכיבים שתצטרך
1/4 בצל צהוב, קצוץ קטן, בערך 1/4 כוס1/4 בצל צהוב, קצוץ קטן, בערך 1/4 כוס
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם