קושימומחה
מוכן ב1 ש, 5 דק.
מנות4
ציון בריאות19
מגזין

כריך ברביקיו חמוציות טורקיה

כריך ברביקיו חמוציות טורקיה
כריך ברביקיו חמוציות טורקיה עשויה להיות מה שחיפשתם. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה זו מכילה כ 48 גרם חלבון 42 גרם של שומן, וסך הכל 1086 קלוריות. זה עובד הכי טוב כמנה עיקרית, והוא נעשה בסביבה 1 שעה ו 5 דקות. לכו לחנות ותביאו בשר הודו, סנדוויץ ' רול, פירה עגבניות ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב ג'ינג'ר הקרקע אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת ג'ינג'ר עם ציפוי ג' ינג'ר גבישי כקינוח. נסו כריך חמוציות הודו, כריך הודו בזיליקום חמוציות, ו כריך הודו, חמוציות ומילוי (מתכונים דומים).

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
מחממים את המטגן.
ציוד שתשתמש בו
לתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותםלתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותם
3
מוסיפים את רוטב ברביקיו ההודו והאוכמניות לקערה גדולה וזורקים למעיל. ערם את ההודו על הלחמניות ועלה עם הגבינה.
מרכיבים שתצטרך
בייקון מעושן כפול, חתוך לקוביות קטנותבייקון מעושן כפול, חתוך לקוביות קטנות
(ייתכן שלא תזדקק לאלה אם הצלחת להשיג כיכר חמוציות כמפורט לעיל)(ייתכן שלא תזדקק לאלה אם הצלחת להשיג כיכר חמוציות כמפורט לעיל)
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
10 לחמניות לבנות10 לחמניות לבנות
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
4
מניחים את הכריכים על תבנית אפייה ומניחים תחת המטגן עד שהגבינה נמסה ותוססת. למעלה הכריכים עם שאלוט מטוגן ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 כוסות יין אדום יבש2 עד 3 כוסות יין אדום יבש
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
לתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותםלתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותם
5
מוסיפים את רוטב החמוציות, מיץ, ג ' ינג ' ר טחון, קינמון וקורט מלח לסיר קטן. מביאים לרתיחה ולהפחית לרתיחה. קוק חשף, ערבוב לעתים קרובות לשלב טעמים, על 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
קליפת תפוז מגוררת נוספת, אופציונליקליפת תפוז מגוררת נוספת, אופציונלי
1/4 כוס חרדל מיובש1/4 כוס חרדל מיובש
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספיםגלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
תלתלי שוקולד לבן לאפייהתלתלי שוקולד לבן לאפייה
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
6
הסר את הסיר מהחום וקריר. שמור 1 גביע ולאחסן את השאר לשימוש עתידי.
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
7
מערבבים את מחית העגבניות, 1 כוס רוטב חמוציות, חומץ, ווסטרשייר, חרדל, 1/2 כפית מלח, פלפל ורוטב חם בסיר בינוני. מביאים לרתיחה, להפחית את החום ומבשלים שנחשפו, ערבוב לעתים קרובות עד שכל החומרים משולבים היטב, 8 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
קליפת תפוז מגוררת נוספת, אופציונליקליפת תפוז מגוררת נוספת, אופציונלי
שעועית ירוקה כבושהשעועית ירוקה כבושה
2 1/2 כוסות קפלוטירי או קאסרי, מגורר2 1/2 כוסות קפלוטירי או קאסרי, מגורר
2 כפות בתוספת 1/2 כוס מים, מחולקים2 כפות בתוספת 1/2 כוס מים, מחולקים
8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
8
מחממים את השמן ל 375 מעלות F במחבת או במחבת צדדית גבוהה.
מרכיבים שתצטרך
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
9
שים את הקמח בקערה קטנה ומפזרים מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
10
מוסיף את שאלוט לקערה ולזרוק למעיל, מתנער כל קמח עודף. מטגנים את שאלוט בקבוצות עד חום זהוב, 2 עד 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 כוסות יין אדום יבש2 עד 3 כוסות יין אדום יבש
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
11
להעביר את שאלוט לצלחת מרופדת בנייר מגבת ומפזרים מלח.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 כוסות יין אדום יבש2 עד 3 כוסות יין אדום יבש
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק