לחמניות הודו ממולאות עם זיגוג חמוציות
אם יש לכם מרווה, פלפל, חמאה וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. וזה די גרוע. נסו לחמניות הודו ממולאות עם זיגוג חמוציות, Herbed Roquefort - קציצות הודו ממולא עם זיגוג תפוח חמוציות וירקות סלט, ו טורקיה Butterflied עם זיגוג חמוציות (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים חמאה במחבת גדולה ולא דביקה מעל חום בינוני-גבוה.
מוסיפים תפוח, בצל ושום למחבת; מטגנים 5 דקות או עד רך, ערבוב מדי פעם.
מוסיפים מרק ומרווה למחבת; מביאים לרתיחה. מערבבים במילוי תערובת.
מניחים כל cutlet טורקיה בין 2 יריעות של פלסטיק חובה כבדה לעטוף; פאונד עד עובי 1/4 אינץ ' באמצעות פטיש בשר או מחבת כבדה קטנה.
מורחים תערובת מילוי כוס 1/4 באופן שווה על כל cutlet, משאיר גבול 1/2 אינץ ' סביב הקצוות.
להפשיל ג ' לי רול אופנה; לאבטח כל גליל עם מרים עץ.
מפזרים לחמניות באופן שווה עם מלח ופלפל.
מחממים מחבת nonstick גדולה מעל חום בינוני גבוה. מחבת עם ספריי בישול.
הוסף לחמניות למחבת; לטגן 3 דקות בכל צד. מכסים, מפחיתים את החום ומבשלים 10 דקות או עד לסיום.
מערבבים רוטב חמוציות ומיץ בסיר; מביאים לרתיחה, תוך ערבוב מתמיד.