זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular לא כל כך גדול של 40%. מתכונים דומים: מרק צדפות, מרק צדפות, ו מרק סרטנים וצדפות.
הוראות
1
מבשלים בייקון בתנור הולנדי גדול עד פריך; להסיר בייקון, הזמנת 2 כפות טפטוף בתנור ההולנדי. קותלי חזיר מתפוררים, ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמה, חצוי לאורכו ופרוס דק
ציוד שתשתמש בו
1 חבילת חמאה, ועוד 3 כפות מומסות להברשה
2
ממיסים חמאה בטפטופים חמים בתנור הולנדי על חום בינוני גבוה; מוסיפים כרישה, ו לטגן 5 דקות או עד למכרז.
מרכיבים שתצטרך
12 עד 14 אונקיות ריבת אוכמניות איכותית
ראש קטן אחד של כרוב סבוי, או כרוב נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ
ציוד שתשתמש בו
1 חבילת חמאה, ועוד 3 כפות מומסות להברשה
3
מוסיפים יין; מביאים לרתיחה. להפחית את החום, ומבשלים 10 דקות או עד מופחת בחצי. מערבבים במלאי דגים הבא 3 מרכיבים; כיסוי ומבשלים 20 דקות. מערבבים ב 1 תריסר צדפות.
מרכיבים שתצטרך
מלאי דגים
2 עד 3 כפיות מלח ים
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
4
תהליך תערובת צדפות בקבוצות בבלנדר עד חלקה, לעצור פעם אחת כדי לגרד את הצדדים; לחזור לתנור ההולנדי. מביאים לרתיחה; להפחית את החום, ומערבבים שמנת, הנותרים 3 תריסר צדפות, מיץ לימון, ואת 3 החומרים הבאים; לבשל 1 דקה.