סטינקו של ברוס איידל (צלעות חזיר צלויות ומטוגנות)
גשו לסופר וקנו רוזמרין, כרישה, שום, וכמה דברים אחרים כדי להפוך אותו היום. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 3 שעות. נסו תרד של ברוס איידל וסטייק פלנק ממולא של גורגונזולה, צלעות חזיר צלויות עם פרושוטו ופטריות פורצ'יני, ו צלעות חזיר מטוגנות (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים את הפטריות בקערה קטנה ומכסים במים רותחים. לספוג לפחות 45 דקות, או עד כמה שעות.
הסר את הפטריות מהנוזל עם כפית מחוררת. קוצצים ומניחים בצד. מסננים את הנוזל השריית, משאיר מאחורי כל חצץ בתחתית הקערה, ולהניח בצד.
מחממים את התנור ל 163°. לקשור כל שוק עם 3 לולאות של חוט הקצב. בנדיבות העונה שאנקס עם מלח ופלפל.
חום 2 כפות שמן בתנור הולנדי גדול על חום בינוני גבוה.
הוסף את השוקיים (ייתכן שיהיה עליך חום אותם בקבוצות) ולצרוב עד להשחים יפה על כל הצדדים, על 10 דקות. מניחים בצד את השוקיים ושופכים את כל אבל 2 כפות של השומן.
להפחית את החום בינוני ולהוסיף את הפרושוטו, בצל, גזר, סלרי, כרישה. מכסים ומבשלים עד רך, ערבוב מדי פעם, על 10 דקות. לגרד את כל חתיכות השחמה מהחלק התחתון של הסיר.
מוסיפים את השום, פטריות שמורות, ויין לבן ומביאים לרתיחה, מגרדים את כל חתיכות השחמה שנותרו מלמטה.
מוסיפים את נוזל פטריות שמורות, את המניה, 1 כפית של מרווה, 1 כפית של רוזמרין, ואת השוקיים. מביאים לרתיחה.
מכסים ואופים במשך 30 דקות, ולאחר מכן להפוך את השוקיים, מחדש לכסות את הסיר, ואופים במשך 30 דקות נוספות.
הסר את המכסה, ולאחר 30 דקות נוספות, להתחיל לבדוק את השוקיים, הוספת מלאי או מים יותר אם הנוזל מתאדה. השוקיים נעשים כאשר הבשר כמעט נופל מהעצם והוא די רך.
להעביר את הסיר לחלק העליון של התנור ולהעביר את השנקים למחבת קלייה רדודה. הגדל את טמפרטורת התנור ל-425ºF.
מברשת את השוקיים עם הנותרים 1 כף שמן זית ומפזרים קצת פלפל ואת הנותרים 2 כפיות מרווה 1 כפית רוזמרין. צולים את השוקיים בתנור במשך 15 עד 20 דקות, או עד מעט השחמה.
בינתיים, degrease את צלימת הנוזל בסיר, ואם יש צורך, להרתיח אותו עד שהוא פשוט הופך סירופ. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל. כדי לשרת, להסיר ולהשליך את החוט, לחתוך חתיכות של בשר מן השוקיים, להעביר צלחות, מצקת על חלק מהרוטב. תעביר את הרוטב הנוסף ליד השולחן.