עוגיות חמאה
עוגיות חמאה עשויות להיות בדיוק הקינוח שאתם מחפשים. מנה אחת מכילה 161 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 10 גרם שומן. מתאים ל-36 מנות. אם יש לך קמח, מלח, סוכר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 2 שעות ו -30 דקות. נסו עוגיות חמאה, עוגיות חמאה, ו עוגיות חמאה (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים התנור ל 350 מעלות F.
בקערה של מערבל חשמלי מצויד מצורף משוט, לערבב יחד את החמאה 1 כוס סוכר עד שהם פשוט משולבים.
תוסיף את הוניל. בקערה בינונית, לנפות יחד את הקמח והמלח, ולאחר מכן להוסיף אותם לתערובת חמאה וסוכר.
מערבבים על מהירות נמוכה עד הבצק מתחיל לבוא יחד. לזרוק על משטח מאובק עם קמח וצורה לתוך דיסק שטוח, על 1 אינץ ' עבה. לעטוף בניילון וצינה במשך 30 דקות, עד מוצק אבל עדיין גמיש.
מגלגלים את הבצק בעובי 1/2 אינץ 'על משטח מקומח קלות וחותכים בחותך בצורת אצבע בגודל 3 על 1 אינץ'.
מניחים את העוגיות על תבנית אפייה ungreased ומפזרים סוכר.
אופים במשך 20 עד 25 דקות, עד הקצוות מתחילים חום. אפשר להתקרר לטמפרטורת החדר.
כאשר העוגיות מגניבות, הניחו אותן על תבנית אפייה מרופדת בנייר קלף. שים 3 אונקיות של השוקולד בקערת זכוכית ומיקרוגל על כוח גבוה במשך 30 שניות. (אל תסמוך על שעון המיקרוגל שלך; זמן את זה עם השעון שלך.) מערבבים עם כף עץ. המשך לחמם ולערבב במרווחים של 30 שניות עד השוקולד הוא פשוט נמס.
מוסיפים את השוקולד הנותר ומאפשרים לו לשבת בטמפרטורת החדר, ערבוב לעתים קרובות, עד שהוא חלק לחלוטין. אם יש עדיין חתיכות של שוקולד unmelted לאחר כ 5 דקות, לחזור למיקרוגל במרווחים של 5 שניות, ערבוב, עד חלקה לחלוטין. מערבבים במרץ עד השוקולד הוא חלק מעט מקורר; ערבוב עושה את זה glossier.
טפטוף או לטבול 1/2 של כל עוגייה עם מספיק שוקולד רק כדי לצפות אותו.
מניחים את העוגייה בחזרה על תבנית האפייה מרופדת בקלף ומניחים לעמוד בטמפרטורת החדר עד להשקת השוקולד, כ-20 דקות.
הערה של קוק: אם חותך עוגיות 3 על 1 אינץ ' אינו זמין, אתה יכול לחתוך את הלחם הקצר לתוך מלבנים באמצעות גלגל מאפה מחורץ עבור קצוות דקורטיביים או לחתוך פשוט עם סכין חמאה.