עוגת גבינה כחולה מלוחה עם קומפוט אגס דובדבנים וזיגוג בלסמי דובדבן דורש על 9 שעות ו-30 דקות מההתחלה ועד הסוף. מתכון זה מספק 24 מנות. עם 177 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 10 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 19 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. . גשו לסופר וקנו שמן זית, פלפל טחון, בצל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון לא כל כך spoonacular סופר של 20%. מתכונים דומים: Clafouti דובדבן עם זיגוג בלסמי דובדבן, קומפוט דובדבן מלוח, ו צ'רי, גבינת עיזים וסלט אגוזים מסוכרים + ויניגרט דובדבן בלסמי + בגידה.
הוראות
1
היכו 1/2 כוס חמאה, 4 אונקיות גבינת פרמזן, טימין, 1/2 כפית מלח, ו 1/2 כפית פלפל שחור עם מיקסר חשמלי בקערה גדולה עד אור ורך.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
הודו מבושל מגורר (או עוף)
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
2
מוסיפים את הקמח, ומערבבים על נמוך עד שהתערובת דומה להתפוררות גדולה. להפוך את הבצק ולעצב לבול עץ. לעטוף בצק עם ניילון לעטוף, לקרר עד צונן, על 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניות
3
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). פורסים את הבצק המוכן לחתיכות בעובי 1/4 אינץ ' ומניחים על תבנית אפייה.
מרכיבים שתצטרך
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
4
אופים בתנור שחומם מראש עד חום זהוב, כ 22 דקות. קרקרים מגניבים על הסדינים במשך 10 דקות לפני הסרת להתקרר לחלוטין על מתלה תיל. להפחית חום תנור ל 300 מעלות F (150 מעלות C). בשורה התחתונה של מחבת קפיץ 10 אינץ ' עם נייר קלף, ולאחר מכן חמאה על הנייר ועל הצדדים של המחבת.
מרכיבים שתצטרך
לכריכה
הודו מבושל מגורר (או עוף)
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
קצפת ושקדים פרוסים קלויים
כתום M&m מעט אפייה
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
5
מניחים את אגוזי פקאן קלויים, קרקרים אפויים, ו 1 כף חמאה מומסת במעבד מזון. דופק עד מתפורר. לחץ על הפירורים לתוך החלק התחתון של המחבת מוכן. הצינה במקרר בעת הכנת המילוי.
מרכיבים שתצטרך
לכריכה
הודו מבושל מגורר (או עוף)
16 ופלים מיניאטוריים של וניל
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרח
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
6
מקציפים שלוש חבילות 8 אונקיות של גבינת שמנת, 8 אונקיות של גבינה כחולה, ו 6 אונקיות של גבינת פרמזן עם מיקסר חשמלי בקערה גדולה עד חלקה וקרם.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
1-1/2 כוסות דובדבנים מסוכרים אדומים וירוקים
ענבים אדומים, פרי כוכב פרוס ומגוון עשבי תיבול טריים, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
7
מוסיפים את הביצים אחת בכל פעם, ומאפשרים לכל ביצה להתמזג לתוך התערובת לפני הוספת הבא. הכה את השמנת הכבדה ו 1 כפית פלפל עם הביצה האחרונה.
מרכיבים שתצטרך
כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
8
יוצקים את התערובת למחבת מוכנה.
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
9
אופים בתנור שחומם מראש במשך כ 1 1/2 שעות. עוגת הגבינה מוכנה כאשר הקצוות נפחו יפה ואת פני השטח של עוגת הגבינה הוא מוצק למעט נקודה קטנה במרכז כי יהיה להתנועע כאשר המחבת הוא מזועזע בעדינות. הפעל את הקצה של סכין קיצוץ סביב הקצוות של המחבת, להגדיר את המחבת על מתלה תיל, ולאפשר לעוגת הגבינה להתקרר בטמפרטורת החדר במשך 1 שעה לפני הצבת לתוך המקרר, וקירור 4 שעות ללילה.
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייה
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
רול פירות צהוב אחד
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
10
מחממים את שמן הזית במחבת מעל חום בינוני. מערבבים את הבצל; מבשלים ומערבבים עד הבצל התרכך והפך שקוף, על 5 דקות. להפחית את החום בינוני נמוך, ולהמשיך לבשל ולערבב עד הבצל הוא מאוד רך וחום כהה, 15 עד 20 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורק
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
11
מוסיפים את האגסים הקצוצים,דובדבנים יבשים, חומץ בלסמי, סוכר חום, ומלח 1/4 כפית. מבשלים ומערבבים עד האגסים רכים.
מרכיבים שתצטרך
שוק טלה (הוצא מהמקרר ואפשר לשבת בטמפרטורת החדר שעה אחת לפני ההכנה)
דובדבנים יבשים
שוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץ
חצאי אגסים בסירופ
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
12
הסר את הבצל ואת הפרי מהמחבת באמצעות כף מחורצת.
מרכיבים שתצטרך
אפרסק או נקטרינה, פרוסים
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
13
מסננים את המיץ בחזרה למחבת, ואז מועכים את הפרי בקערה עם מזלג. מבשלים את המיץ במחבת מעל חום בינוני עד מעובה, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
אפרסק או נקטרינה, פרוסים
תלתלי שוקולד לבן לאפייה
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
14
מעביר זיגוג לקערה נפרדת.
מרכיבים שתצטרך
רוטב שומשום יפני מוכן
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
15
מקציפים את החבילה 8-אונקיה הנותרת של גבינת שמנת, 4 אונקיות של גבינה כחולה, 2 אונקיות של גבינת פרמזן, ו 1/2 כפית פלפל שחור עם מיקסר חשמלי בקערה עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
1-1/2 כוסות דובדבנים מסוכרים אדומים וירוקים
ענבים אדומים, פרי כוכב פרוס ומגוון עשבי תיבול טריים, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
16
מורחים את תערובת הגבינה על עוגת הגבינה המקוררת.
מרכיבים שתצטרך
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
17
מפזרים פקאנים מסוכרים.
מרכיבים שתצטרך
פקאנים מסוכרים
18
מגישים עם קומפוט אגס דובדבן, אגס פרוס, זיגוג חומץ בצד.