קושיקשה
מוכן ב35 דק.
מנות6
ציון בריאות12
דיאטותללא גלוטן
מגזין

עוגת גבינה עם חמאת בוטנים

עוגת גבינה עם חמאת בוטנים
מתכון חמאת בוטנים עוגת גבינה ניתן להכין בעוד כ-35 דקות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון ללא גלוטן יש 805 קלוריות, 27 גרם חלבון ו 60 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם בר בוטנים פריכים, לארוז עוגיות בוטנים, חלבוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכון זה מ-BBC אוכל טוב יש 904 אוהדים. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 72%. מתכונים דומים: יוגורט יווני חמאת בוטנים עוגת גבינה עם מייפל בוטנים אשכולות, לא אופים עוגת גבינה עם חמאת בוטנים קפואה {קרם חמאת אגוזים}, ו עוגת גבינה עם חמאת בוטנים.

הוראות

1
שמן קו 20 ס " מ עגול רופף תחתית עוגה פח עם סרט נצמד, מה שהופך אותו חלק ככל האפשר. ממיסים את החמאה במחבת. לרסק את הביסקוויטים על ידי להכות אותם בשקית עם מערוך, ולאחר מכן מערבבים אותם לתוך החמאה עד מצופה היטב. לחץ על התערובת בחוזקה לתוך הבסיס של הפח וצינה.
מרכיבים שתצטרך
4-1/2 כפיות גבינת פרמזן מגוררת4-1/2 כפיות גבינת פרמזן מגוררת
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
6 עד 8 שזיפים גדולים, (בערך 1 1/2 פאונד), חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'6 עד 8 שזיפים גדולים, (בערך 1 1/2 פאונד), חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'
כף אחת של שומן טבעיכף אחת של שומן טבעי
2
משרים את הג ' לטין במים בזמן שאתה עושה את המילוי. הפוך את הריקוטה לקערה, ואז הכה בחמאת בוטנים וסירופ. ריקוטה יש מרקם גרגרי מעט כל כך בליץ עד חלקה עם בלנדר מקל עבור מרקם חלק יותר אם אתה מעדיף.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל ג'ל אדום, ירוק, צהוב וכחולצבעי מאכל ג'ל אדום, ירוק, צהוב וכחול
רוטס סוכריותרוטס סוכריות
1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק
3 תותים קפואים ללא סוכר3 תותים קפואים ללא סוכר
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
3
קח את הג ' לטין ספוג מהמים לסחוט יבש. שים את זה במחבת עם חלב וחום בעדינות רבה עד הג ' לטין מתמוסס. הכה לתוך תערובת הבוטנים, ואז להטות על בסיס הביסקוויט. צ ' יל עד סט.
מרכיבים שתצטרך
רוטס סוכריותרוטס סוכריות
4-1/2 כפיות גבינת פרמזן מגוררת4-1/2 כפיות גבינת פרמזן מגוררת
שום מולבןשום מולבן
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
לחמניות לבנותלחמניות לבנות
ציוד שתשתמש בו
דַק-דַק-
4
כדי להקפיא, להשאיר את הפח וברגע שהוא מוצק, לכסות את פני השטח עם סרט נצמד, ואז לעטוף את הפח עם סרט נצמד רדיד.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
5
להפשיר, להפשיר במקרר לילה.
6
כדי לשרת, להסיר בזהירות מן הפח.
7
לטאטא את הקרם עם הסוכר עד שהוא מחזיק את צורתו, ואז להפיץ על גבי עוגת הגבינה ולפזר עם בוטנים פריכים.
מרכיבים שתצטרך
שום מולבןשום מולבן
גרעיני חמניות נוספיםגרעיני חמניות נוספים
שמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננתשמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננת
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר

יין מומלץ: Lambrusco Dolce, קציר מאוחר ריזלינג, Sauternes

Lambrusco דולצ ' ה, Riesling הקציר מאוחר, ו Sauternes הן אפשרויות נהדרות עבור עוגת גבינה. יינות קינוח לבן הם בחירה בטוחה עבור עוגת גבינה( ללא שוקולד), אבל lambrusco מתוק יהיה כל כך טוב עם עוגת גבינה תות קלאסי. אתה יכול לנסות כרמים הקציר מאוחר ריזלינג. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ 25 דולר לבקבוק.
כרמים הקציר מאוחר ריזלינג
כרמים הקציר מאוחר ריזלינג
צהוב חיוור בצבע, האף נפתח עם ניחוחות של אננס טרי, נקטרינה עסיסית הערות הדר. היין מעטר באופן מלא את החיך המבטאים טעמים תוססים של פריחת תפוז, טארט סבתא סמית תפוח וחלת דבש. גימור ארוך מציג את האיזון המושלם של מתיקות וחומציות הפה, מזמין עוד לגימה.