עוגת גבינה קוקוס עם זיגוג פסיפלורה
חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 8 גר' של חלבון, 42 גרם של שומן, וסך הכל 647 קלוריות. והוא יספק כ 12 מנות. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לך מלח, קרקרים, סוכר, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 19 שעות. מתכונים דומים: עוגת גבינה עם פסיפלורה, עוגת גבינה עם פירות אננס ותשוקה, ו לא לאפות עוגת גבינה פסיפלורה.
הוראות
מחממים תנור ל 177°. למזג את כל החומרים במעבד עד הקרקע דק דבק יחד, 1 עד 2 דקות. לחץ על תערובת פירור על החלק התחתון ו 2 1/2 אינץ 'עד הצדדים של 9 אינץ' בקוטר האביב טופס מחבת עם 2 3/4-ל 3 אינץ ' - צדדים גבוהים.
אופים את הקרום עד הזהב, 14 עד 15 דקות. קרום מגניב על מתלה. הגדל את טמפרטורת התנור ל-425 ° F.
תערובת גבינת שמנת במעבד עד חלקה, גירוד הצדדים התחתון של הקערה.
להוסיף סוכר. באמצעות פניות on / off, תהליך כדי להתמזג, גירוד הצדדים והתחתון.
מוסיפים קרם קוקוס, וניל ומלח; מערבבים 20 שניות, עוצרים כדי לגרד צדדים.
מוסיפים ביצים 1 בכל פעם; תהליך להתמזג לאחר כל תוספת.
לאפות עוגת גבינה 10 דקות. הפחת את טמפרטורת התנור ל-250 ° F.
אופים untilcenter מוגדר בשקט, על 1 שעה 35 דקות יותר. כבה את התנור. שמירה על דלת סגורה, עוגה מגניבה בתנור 1 שעה. מקררים עוגה, חשופה, לפחות 12 שעות או לילה.
מניחים 2 כפיות מים בכוס קטנה; מפזרים ג ' לטין מעל.
בואו לעמוד עד ג ' לטין מתרכך, על 10 דקות.
מניחים מסננת קטנה מעל כוס מדידה 2 כוס. שמור 1 פסיפלורה עבור קומפוט.
חותכים את שאריות פירות התשוקה לחצי, 1 בכל פעם, ופרי כפית (כולל זרעים) לתוך מסננת. באמצעות מרית גומי גמישה, לחץ עד 1/2 כוס עיסת (פירות ומיצים) הוא שוחרר לתוך כוס. שמור כמה זרעים מסננת לקישוט.
יוצקים 1/2 כוס תשוקה פרי עיסת לתוך סיר קטן.
מערבבים ב 2 כפות בתוספת 2 כפיות סוכר. מערבבים מעל חום נמוך עד סוכר מתמוסס בועות טופס בקצה המחבת.
מוסיפים תערובת ג ' לטין ומערבבים 1 דקה להתמוסס. מגניב 10 דקות; לשפוך לתוך מרכז עוגת גבינה. לסובב ולהטות עוגה עד זיגוג הוא להפיץ באופן שווה על גבי.
מפזרים זרעים שמורים על זיגוג. עוגת צמרמורת להגדיר זיגוג, לפחות 1 שעה. לעשות קדימה: ניתן לעשות 1 יום קדימה. לכסות ולשמור מקורר.
שלב מנגו חתוך לקוביות, אננס, פירות כוכב, ונותר 1 כף סוכר בקערה בינונית.
מערבבים פירות (כולל זרעים) מ 1 שמורה פסיפלורה. Chill compote עד מוכן לשימוש, עד 2 שעות.
חותכים סביב הצדדים מחבת לשחרר עוגה.