קושימומחה
מוכן ב19 שעות
מנות12
ציון בריאות2
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגת גבינה קוקוס עם זיגוג פסיפלורה

עוגת גבינה קוקוס עם זיגוג פסיפלורה
חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 8 גר' של חלבון, 42 גרם של שומן, וסך הכל 647 קלוריות. והוא יספק כ 12 מנות. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לך מלח, קרקרים, סוכר, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 19 שעות. מתכונים דומים: עוגת גבינה עם פסיפלורה, עוגת גבינה עם פירות אננס ותשוקה, ו לא לאפות עוגת גבינה פסיפלורה.

הוראות

1
מחממים תנור ל 177°. למזג את כל החומרים במעבד עד הקרקע דק דבק יחד, 1 עד 2 דקות. לחץ על תערובת פירור על החלק התחתון ו 2 1/2 אינץ 'עד הצדדים של 9 אינץ' בקוטר האביב טופס מחבת עם 2 3/4-ל 3 אינץ ' - צדדים גבוהים.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
מחבתמחבת
2
אופים את הקרום עד הזהב, 14 עד 15 דקות. קרום מגניב על מתלה. הגדל את טמפרטורת התנור ל-425 ° F.
מרכיבים שתצטרך
קרוםקרום
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
1
תערובת גבינת שמנת במעבד עד חלקה, גירוד הצדדים התחתון של הקערה.
מרכיבים שתצטרך
גבינת שמנתגבינת שמנת
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
2
להוסיף סוכר. באמצעות פניות on / off, תהליך כדי להתמזג, גירוד הצדדים והתחתון.
מרכיבים שתצטרך
סוכרסוכר
3
מוסיפים קרם קוקוס, וניל ומלח; מערבבים 20 שניות, עוצרים כדי לגרד צדדים.
מרכיבים שתצטרך
קרם קוקוסקרם קוקוס
ונילוניל
מלחמלח
4
מוסיפים ביצים 1 בכל פעם; תהליך להתמזג לאחר כל תוספת.
מרכיבים שתצטרך
ביצהביצה
5
יוצקים מילוי לקרום.
מרכיבים שתצטרך
קרוםקרום
6
לאפות עוגת גבינה 10 דקות. הפחת את טמפרטורת התנור ל-250 ° F.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
7
אופים untilcenter מוגדר בשקט, על 1 שעה 35 דקות יותר. כבה את התנור. שמירה על דלת סגורה, עוגה מגניבה בתנור 1 שעה. מקררים עוגה, חשופה, לפחות 12 שעות או לילה.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
1
מניחים 2 כפיות מים בכוס קטנה; מפזרים ג ' לטין מעל.
מרכיבים שתצטרך
ג ' לטיןג ' לטין
מיםמים
2
בואו לעמוד עד ג ' לטין מתרכך, על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ג ' לטיןג ' לטין
3
מניחים מסננת קטנה מעל כוס מדידה 2 כוס. שמור 1 פסיפלורה עבור קומפוט.
מרכיבים שתצטרך
פסיפלורהפסיפלורה
CompoteCompote
ציוד שתשתמש בו
כוס מדידהכוס מדידה
מסננתמסננת
4
חותכים את שאריות פירות התשוקה לחצי, 1 בכל פעם, ופרי כפית (כולל זרעים) לתוך מסננת. באמצעות מרית גומי גמישה, לחץ עד 1/2 כוס עיסת (פירות ומיצים) הוא שוחרר לתוך כוס. שמור כמה זרעים מסננת לקישוט.
מרכיבים שתצטרך
פירותפירות
זרעיםזרעים
ציוד שתשתמש בו
מסננתמסננת
מריתמרית
5
יוצקים 1/2 כוס תשוקה פרי עיסת לתוך סיר קטן.
מרכיבים שתצטרך
פסיפלורהפסיפלורה
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
6
מערבבים ב 2 כפות בתוספת 2 כפיות סוכר. מערבבים מעל חום נמוך עד סוכר מתמוסס בועות טופס בקצה המחבת.
מרכיבים שתצטרך
סוכרסוכר
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
7
מוסיפים תערובת ג ' לטין ומערבבים 1 דקה להתמוסס. מגניב 10 דקות; לשפוך לתוך מרכז עוגת גבינה. לסובב ולהטות עוגה עד זיגוג הוא להפיץ באופן שווה על גבי.
מרכיבים שתצטרך
ג ' לטיןג ' לטין
זיגוגזיגוג
8
מפזרים זרעים שמורים על זיגוג. עוגת צמרמורת להגדיר זיגוג, לפחות 1 שעה. לעשות קדימה: ניתן לעשות 1 יום קדימה. לכסות ולשמור מקורר.
מרכיבים שתצטרך
זיגוגזיגוג
זרעיםזרעים
9
שלב מנגו חתוך לקוביות, אננס, פירות כוכב, ונותר 1 כף סוכר בקערה בינונית.
מרכיבים שתצטרך
Fruit StarfruitFruit Starfruit
אננסאננס
מנגומנגו
סוכרסוכר
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
10
מערבבים פירות (כולל זרעים) מ 1 שמורה פסיפלורה. Chill compote עד מוכן לשימוש, עד 2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
פסיפלורהפסיפלורה
CompoteCompote
פירותפירות
זרעיםזרעים
11
חותכים סביב הצדדים מחבת לשחרר עוגה.
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
12
הסר צדדים מחבת.
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
13
חותכים עוגת גבינה לטריז.
14
מגישים עם קומפוט.
מרכיבים שתצטרך
CompoteCompote