קושיקשה
מוכן ב50 דק.
מנות12
ציון בריאות1
מגזין

עוגת גבינה שוקולד מיני

עוגת גבינה שוקולד מיני
עוגת גבינה שוקולד מיני דורשת סביב 50 דקות מההתחלה ועד הסוף. והוא יספק כ 12 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 7 גר' של חלבון, 20 גרם של שומן, וסך הכל 295 קלוריות. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. אם יש לכם ציפוי סוכר, שוקולד זול, ריקוטה, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתם יכולים לעשות את זה. וזה די גרוע. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : עוגת גבינה שוקולד מיני, עוגת גבינה שוקולד מיני, ו עוגת גבינה שוקולד מיני.

הוראות

1
תנור חום 150c / 130c מאוורר / גז
ציוד שתשתמש בו
2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק
2
קו החורים של מאפין פח עם 12 תיבות מאפין נייר.
ציוד שתשתמש בו
בישול פולנטהבישול פולנטה
3
שים את הביסקוויטים בשקית מזון ו bash לפירורים קטנים עם סוף מערוך. עצה לתוך קערה, מערבבים את החמאה המומסת עד הפירורים מצופים יפה, ואז כף בין המקרים נייר. לחץ למטה לתחתית כדי להפוך את בסיס מוצק.
מרכיבים שתצטרך
4-1/2 כפיות גבינת פרמזן מגוררת4-1/2 כפיות גבינת פרמזן מגוררת
6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
ציוד שתשתמש בו
6 עד 8 שזיפים גדולים, (בערך 1 1/2 פאונד), חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'6 עד 8 שזיפים גדולים, (בערך 1 1/2 פאונד), חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
4
כדי להפוך את המילוי, לשים את ריקוטה, ביצים, וניל שוקולד נמס בקערת ערבוב גדולה. לנפות את הסוכר הדובדבן. היכו הכל יחד עם מקציף חשמלי או כף עץ עד בשילוב טוב מאוד. כף לתוך המקרים נייר ממש עד צמרות, ואז הקש על כל הפח על הספסל כדי להיפטר מכל בועות אוויר.
מרכיבים שתצטרך
5 סוכריות של Peachie-O5 סוכריות של Peachie-O
פודינג ג'לו וניל אינסטנט (גודל 4 מנות), מחולקפודינג ג'לו וניל אינסטנט (גודל 4 מנות), מחולק
1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק
סוכריות פרוסות Neccoסוכריות פרוסות Necco
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
תערובת עוגה טבעיתתערובת עוגה טבעית
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
5
אופים במשך 30 דקות, ולאחר מכן להסיר מהתנור בעדינות לדחוף 3 ביצים מיני לתוך החלק העליון של כל עוגת גבינה.
מרכיבים שתצטרך
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק
6
בואו עוגות הגבינה להתקרר לחלוטין לפני ההגשה. ניתן לשמור במקרר עד 3 ימים.