תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל עוגת ההר הלבן. מנה אחת מכילה 541 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 21 גרם שומן. מתאים ל-8 מנות. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. גשו לסופר וקנו את תמצית ונילן, אבקת אפייה, חלבונים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. . החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 23%. נסו ציפוי הר לבן, עוגות קוקוס הר לבן, ו עוגת Mountain Dew (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). גריז שני מחבתות עגולות 9 אינץ'.
ציוד שתשתמש בו
תנור
2
לנפות ולמדוד קמח עוגה.
מרכיבים שתצטרך
קמח עוגה
3
מוסיפים מלח ואבקת אפייה, ומסננים שוב.
מרכיבים שתצטרך
אבקת אפייה
מלח
4
בקערה גדולה, לנצח קיצור עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
קיצור
ציוד שתשתמש בו
קערה
5
מוסיפים סוכר בהדרגה, ומכים עד רכות.
מרכיבים שתצטרך
סוכר
6
הוסף מרכיבים מנופים לסירוגין עם חלב וטעמים (ראה הערה של קוק). הכה ביסודיות לאחר כל תוספת.
מרכיבים שתצטרך
חלב
7
מקציפים את החלבונים עד נוקשים, ומקפלים לתערובת.
מרכיבים שתצטרך
חלבונים
8
יוצקים את הבלילה לתוך מחבתות מוכנות.
9
אופים בתנור שחומם מראש עד מעיינות עוגה בחזרה כאשר נגע קלות עם קצה האצבע וקיסם שיניים מוכנס במרכז יוצא נקי, 25 עד 30 דקות. אפשר להתקרר לחלוטין לפני הציפוי.