עוגת פרג
עוגת פרג עשוי להיות רק הקינוח שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 10 מנות. מנה אחת מכילה עד 10 גרם חלבון 23 גרם של שומן, וסך הכל 605 קלוריות. אם יש לכם אבקת אפייה, חלב, זרעי פרגוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 26%. נסו Chewy שקדים פרג זרעי גרנולה ברים (פרג לימון וריאציה זרע מדי), עוגות קוקוס מיני הזוכה עם קרום פרג, מילוי צימוקים מוסקט, וזיגוג פטרוזיליה עם קוקוס קלוי, פשתן ופרג טופי, ורדים אורגניים, ו עוגת פרג (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים חלב ופרג. כיסוי, ולתת לעמוד לילה במקרר.
קרם חמאה; בהדרגה להוסיף סוכר, להכות היטב.
מערבבים קמח, אבקת אפייה ומלח; מוסיפים לתערובת מוקצפת לסירוגין עם תערובת חלב, מתחילים ומסתיימים בתערובת קמח.
מערבבים היטב לאחר כל תוספת. מערבבים וניל לתוך הבלילה.
לנצח את החלבונים ביצה (בטמפרטורת החדר) עד פסגות נוקשות טופס; לקפל לתוך תערובת מוקרם.
יוצקים הבלילה לתוך 4 משומן ו floured 9 אינץ מחבתות עוגה עגולות.
אופים ב 350 במשך 25 דקות או עד מפרט עץ מוכנס במרכז יוצא נקי. מגניב מחבתות 10 דקות; להסיר שכבות מחבתות, מגניב לחלוטין.
מורחים מילוי בין השכבות ועל גבי העוגה.