קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות1
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגת קוקוס שוקולד לבן

עוגת קוקוס שוקולד לבן
עוגת קוקוס שוקולד לבן עשויה להיות בדיוק הקינוח שאתם מחפשים. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 474 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 33 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 352 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. גשו לסופר וקנו אבקת סוכר, חלב קוקוס, חלמונים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 24%. מתכונים דומים: אדום, לבן וכחול (מוס שוקולד לבן, ג'לי אוכמניות, קוקוס דקוויוז עם עוגיות אגוזי לוז), עוגת פודינג קוקוס, ו עוגת קוקוס ללא בישול.

הוראות

1
מחממים התנור ל 350 מעלות F. גריז צלחת 9 אינץ ' צלחת עמוקה עוגת זכוכית.
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן קצוצים דק, בתוספת תוספת להגשהאגוזי פקאן קצוצים דק, בתוספת תוספת להגשה
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
1
מערבבים את הסוכר, קורנפלור, ומלח יחד בסיר 2 ליטר, כבד.
מרכיבים שתצטרך
כל פלפל ירוק בינוני, צהוב מתוק, אדום וכתום, חתוך לז'וליינהכל פלפל ירוק בינוני, צהוב מתוק, אדום וכתום, חתוך לז'וליינה
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
2
לטאטא בכוס 1 של הקרם ואת ½ כוס חלב קוקוס.
מרכיבים שתצטרך
צ'ילי מצנפת סקוטי, קצוץצ'ילי מצנפת סקוטי, קצוץ
שמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננתשמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננת
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
3
להקציף בחלמונים, אחד בכל פעם, עד חלקה.הגדר את הסיר מעל חום בינוני. מערבבים או להקציף כל הזמן, לוודא להגיע לפינות של המחבת, כמו התערובת מתעבה ומגיע לרתיחה – זה צעד קל יותר לעשות עם מקצף ואז כף, אז אני משתמש בשני הכלים.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
הסר את המחבת מן החום לטאטא את התערובת היטב, ואז להחזיר את המחבת לחום. מבשלים את התערובת, מקציפים כל הזמן, במשך 1 דקה.
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
הסר את פודינג מן החום ומערבבים שוקולד לבן וניל. מערבבים עד שהשוקולד נמס. התערובת תהיה עבה מאוד ומעט (מאוד!) שמנוני מחפש.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית בתוספת 2 כפות חמאה, מחולקת1 כפית בתוספת 2 כפות חמאה, מחולקת
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזיםחטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
3 3/4 כפות קמח רב תכליתי3 3/4 כפות קמח רב תכליתי
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקותשוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
6
להעביר את התערובת לקערת מתכת גדולה (השתמשתי בקערה של מערבל לעמוד), לחץ על פיסת פלסטיק לעטוף (השתמשתי קלף) על גבי, ומקרר עד קר.כאשר פודינג קר, להכות אותו עם מערבל חשמלי על מהירות גבוהה עבור1 דקה, עד שהוא חלק.
מרכיבים שתצטרך
3 3/4 כפות קמח רב תכליתי3 3/4 כפות קמח רב תכליתי
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
קורט גדול מלח דקקורט גדול מלח דק
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
7
מוסיפים את כוס 1 הנותרים של שמנת כבדה ומכים במהירות גבוהה עד לתערובת עבה ורך כמו קצפת. מקפלים ב 1 כוס קוקוס קלוי.
מרכיבים שתצטרך
קליפת תפוז מגוררת נוספת, אופציונליקליפת תפוז מגוררת נוספת, אופציונלי
כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
8
יוצקים לתוך קרום מוכן. בשלב זה ייתכן שתרצה לעשות ציפוי של קצפת. המתכון של לורה ברודי לא היה אחד, אבל אני הכה 1 כוס של קצפת כבדה והוסיף קצת סוכר ווניל ולאחר מכן שפכתי אותו בקצוות.
מרכיבים שתצטרך
כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
קליפת תפוז מגוררת נוספת, אופציונליקליפת תפוז מגוררת נוספת, אופציונלי
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקותשוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
9
מפזרים את החלק העליון עם הנותרים 1/4 כוס קוקוס קלוי. מקררים את העוגה עד שמוכנים להגיש.* כדי טוסט קוקוס בתנור, מורחים אותו על גיליון אפייה רדוד, מעוטר ומניחים אותו בתנור f שחומם מראש 350 מעלות במשך 10-15 דקות, תוך ערבוב 1 עד 2 פעמים. אני בדרך כלל טוסט זה עד כמה קוקוס הוא זהב, אז אני מערבב את כל זה ביחד.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתהמגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה