תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל באפלו עוף לעטוף. מנה אחת מכילה 503 קלוריות, 34 גרם חלבון ו 27 גרם שומן. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %32 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 30 דקות. הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-564 היו אומרים שזה פגע במקום. גשו לסופר וקנו רוטב חריף, עגבניות, חמאה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. נסו עטיפת עוף באפלו, עטיפת עוף באפלו, ו עטיפת עוף באפלו (מתכונים דומים).
הוראות
1
עבור מכרזי העוף המטוגן: בתנור הולנדי, יוצקים מספיק שמן כדי לבוא באמצע הצד. צרף מדחום ומטגן עמוק, ולהפוך את החום בינוני גבוה. להביא את הטמפרטורה עד 350 ° F. בינתיים, לשלב את הקמח, פלפל שחור, ומלח בקערה רדודה.
מרכיבים שתצטרך
בצל מתוק מגורר (או דק, קצוץ דק)
3 כפות חמאה ללא מלח, חתוכה ל-6 חתיכות
לוראן מטבח מקצועי®
(צינור גדול)
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשום
1 קילו שוקי עוף
להברשה ולטיגון בשמן עמוק
2
יוצקים את חלב החמאה לתוך קערה שנייה.
מרכיבים שתצטרך
שמן צמחי (הכמות תלויה בשיטת הבישול)
ציוד שתשתמש בו
להברשה ולטיגון בשמן עמוק
3
הוסף את מכרזי העוף לחמאה. באמצעות זוג מלקחיים, למשוך את מכרז אחד להחזיק מעל הקערה כדי לתת לחמאה עודף ליפול בחזרה.
מרכיבים שתצטרך
בצל מתוק מגורר (או דק, קצוץ דק)
שמן צמחי (הכמות תלויה בשיטת הבישול)
ציוד שתשתמש בו
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
להברשה ולטיגון בשמן עמוק
4
להעביר את המכרז לתערובת הקמח ולזרוק עד מצופה. חזור על התהליך עד שכל המכרזים מצופים.
מרכיבים שתצטרך
בצל מתוק מגורר (או דק, קצוץ דק)
לוראן מטבח מקצועי®
5
כאשר השמן הוא בטמפרטורה הנכונה, להוסיף את המכרזים (אם כולם מתאימים בשכבה אחת) ומבשלים עד חום זהוב, כחמש דקות.
מרכיבים שתצטרך
בצל מתוק מגורר (או דק, קצוץ דק)
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
6
מסננים את המכרזים על מגבות נייר כאשר נעשה. חזור על התהליך אם יותר מכרזים צריך להיות מבושל. ואז לכבות את החום.
מרכיבים שתצטרך
בצל מתוק מגורר (או דק, קצוץ דק)
ציוד שתשתמש בו
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
7
עבור עוטפת: בסיר קטן, להמיס את החמאה על אש נמוכה.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
8
מוסיפים את הרוטב החם פרנקים ומערבבים עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
שרוול טרי טחון או 1 כף שרוול מיובש
בצל, חצוי ופרוס דק מהשורש ועד לקצה
9
מעבירים את הרוטב לקערה גדולה ומוסיפים את מכרזי העוף המטוגן. לזרוק עד שהם מצופים.
מרכיבים שתצטרך
בצל מתוק מגורר (או דק, קצוץ דק)
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ציוד שתשתמש בו
להברשה ולטיגון בשמן עמוק
10
מחממים מחבת ברזל יצוק גדולה מעל חום בינוני.
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
11
הוסף אחת העטיפות ולתת להתחמם במשך כמה שניות בכל צד. חזור על התהליך עד שכל העטיפות יתחממו.
מרכיבים שתצטרך
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
12
כדי לבנות, לקחת לעטוף אחד ולהוסיף שניים מכרזים עוף מטוגן רטובים, קומץ של רומיין, 1/4 כוס הגבינה הכחולה, ו 1/4 של העגבניות הקצוצות. מקפלים את לעטוף כמו בוריטו, ולאחר מכן לחתוך במחצית לרוחב לשרת. חזור על התהליך עם שאריות העטיפות.
מרכיבים שתצטרך
בצל מתוק מגורר (או דק, קצוץ דק)
ענבים אדומים, פרי כוכב פרוס ומגוון עשבי תיבול טריים, לא חובה