עוגת קפה חמוציות-תפוז
עוגת קפה חמוציות-תפוז עשויה להיות רק ארוחת הבוקר שאתה מחפש. מתכון זה מספק 12 מנות. עם 521 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 23 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לך אבקת אפייה, פקאן, מלח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 24%. נסו עוגת קפה חמוציות-תפוז, עוגת קפה תפוזים חמוציות, ו עוגת מרנג תפוזים חמוציות קפה (מתכונים דומים).
הוראות
הפוך עוגה: מחממים תנור ל 177°. גריז וקמח צינור 12 כוס או מחבת Bundt. בקערה, לטאטא קמח, אבקת אפייה, סודה לשתייה ומלח. בקערה נפרדת, מערבבים שמנת חמוצה ווניל.
בקערה גדולה, באמצעות מיקסר חשמלי במהירות בינונית, לנצח חמאה, הן סוכרים וגרידת תפוזים עד רך ואור, על 2 דקות. הכה בביצים, אחד בכל פעם. לגרד את הקערה. מקציפים במחצית תערובת הקמח, ואז את כל השמנת החמוצה, ולאחר מכן את הקמח שנותר, מכים עד רק בשילוב. מקפלים בפקאנים. בסיר בינוני, רוטב חמוציות חם על אש בינונית נמוכה, ערבוב, עד מתרכך.
מורחים 1/2 של רוטב חמוציות נגמר. חזור על שכבות, המסתיים האחרון 1/3 של הבלילה עוגה. בעדינות להפעיל שיפוד או סכין דק דרך הבלילה לסובב רוטב חמוציות דפוס שיש.
אופים עוגה עד שיפוד מוכנס במרכז יוצא נקי, 55 עד 65 דקות.
תן לעוגה להתקרר במחבת על מתלה תיל במשך 10 דקות; unmold על מתלה להתקרר לחלוטין.
הפוך זיגוג: כאשר העוגה הוא מגניב, לטאטא יחד סוכר ומיץ של ממתקים עד זיגוג הוא חלק יש עקביות הרצוי (להוסיף יותר מיץ או סוכר אם זיגוג הוא עבה מדי או דק).
בואו לעמוד עד זיגוג קובע, על 10 דקות.