תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל עוגת שוקולד בגובה קילומטר. מנה אחת מכילה עד 6 גר' של חלבון, 56 גרם של שומן, וסך הכל 689 קלוריות. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 10 מנות. אם יש לכם חלבונים ביצה, שמנת כבדה, קרם fraîche, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 24%. נסו עוגת שוקולד בגובה קילומטר, עוגיות שוקולד צ'יפס בגובה קילומטר, ו Mile-High White Chocolate Hummingbird Cake (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור ל 350°f. קו פשטידהעם הקרום; קרים קצוות דקורטיביים.אופה באופן מלא קרום עוגה על פי מתכוןאו הוראות תיבה.
מרכיבים שתצטרך
קרום עוגה
קרום
ציוד שתשתמש בו
תנור
2
בואו להתקרר לחלוטין.
3
לטאטא חלבוני ביצה וסוכר בקערה חסינת חום אמדיום להגדיר על סיר אמדיום של מים רותחים מתמוסס סוכר וחלבוני ביצה הםחם אבל לא חם, 3-4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חלבונים
סוכר
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
מקציף
קערה
4
הסרת מהחום. באמצעות מערבל חשמלי, פעימה על מהירות בינונית גבוהה עד מגניב, משולשת נפח, ופסגות נוקשות טופס(קצות הפסגות לא ייפלו כאשר מקצף הם הרימו מן הקערה והפוך זקוף), כ 6 דקות.
ציוד שתשתמש בו
מערבל יד
קערה
5
מערבבים שוקולד קצוץ וחמאה קערה גדולה להגדיר על סיר אותו מים רותחים עד מומס וsmooth, 4-5 דקות; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד
מים
ציוד שתשתמש בו
קערה
6
מקציפים 2 כוסות שמנת בקערת anothermedium עד פסגות בינוניות טופס (קרם צריך להיות רך וכריות), 5-6 דקות.
מרכיבים שתצטרך
קרם
ציוד שתשתמש בו
קערה
7
מקפלים בעדינות חלבונים ביצה תערובת שוקולד עד מלאמאוגדת (עבודה במהירות כדי למנוע שוקולד להפוך גרגירים). Gentlyfold ב קצפת רק עד עכשיופסים קטנים להישאר; לא תערובת overmixor יהיה deflate. כפית 1/2 מוס אפוקולייט לתחתית קרום העוגה מוכן; להפיץ באופן שווה overbottom של הקרום.
מרכיבים שתצטרך
קצפת
חלבונים
שוקולד
קרום עוגה
קרום
8
מפזרים 3/4 כוס plus2 כפות פרוסות שוקולד מרוסק overmousse. למעלה עם הנותרים מוס, mounding במרכז כדי ליצור adome. (הנקודה היא להוסיף גובה, לאלהתפשט באופן שווה לקצוות.(Chill pie).
מרכיבים שתצטרך
עוגיות וופל שוקולד
9
לנצח את הנותרים 2 כוסות שמנת, crèmefraîche, ומלח עד בינוני-stiffeaks טופס (כאשר המקצפים הם liftedf מהקרם, הפסגות יחזיקו theirshape אבל הקצוות תיפול). מוס Topchocolate עם קצפת-creammixture, בעקבות אותה צורה עגולה. צ ' יל פאי לפחות 4 שעות או, מכוסה, עד 3 ימים.(זה יהיה לחתוך הכי טוב אם צונן בן לילה, המאפשר מוס להגדיר כראוי.)
מרכיבים שתצטרך
קרם
מלח
10
מקשטים עוגה עם 2 כפות chocolatewafers ושבי שוקולד. פרוס pieusing סכין נקי, יבש; לנגב betweenslices כדי להבטיח חלקים נקיים, אלגנטי.