אם יש לכם אבקת סוכר, חמאה, מלח וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא ציון spoonacular גדול כל כך של 19%. נסו עוגת שקדים עם מילוי תאנים וקרם אדר, עוגת שקדים עם מילוי רוטב שזיפים וקרם חמאה זנגביל, ו עוגת שקדים עם קרם חמאה מייפל (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים התנור ל 325 מעלות F. קו 24 לספור רגיל בגודל cupcake מחבת עם ספינות cupcake.
מרכיבים שתצטרך
48 חתיכות ליקריץ אדום בטעם בזול
ציוד שתשתמש בו
חצאי קרקרים של גרהם
16 אונקיות נוזליות סירופ שוקולד של הרשי
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
בקערת ערבוב כבדה, שמנת יחד החמאה וקיצור במהירות בינונית.
מרכיבים שתצטרך
אוכמניות, זרקו פירות יער קטנים או רכים מדי
חטיפי ממתקים של הית' (כל אחד), מרוסק
2 כוסות בגודל חטיף (3-1/2 אונקיות כל אחת) פודינג לימון
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M's
3
מוסיפים את הביצים, 1 בכל פעם עד, בשילוב לחלוטין. לגרד את הצדדים של הקערה עם מרית גומי.
מרכיבים שתצטרך
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
4
מוסיף את הסוכר superfine עם המיקסר מוגדר למהירות נמוכה. לאחר שילוב, הגדר את המיקסר למהירות בינונית ומערבבים במשך 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
סוכר Superfine
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
5
מנפים יחד את קמח העוגה, קמח שקדים, מלח ואבקת אפייה. להתחיל להוסיף את החומרים יבשים מנופה לבלילה, לסירוגין עם חלב חם. מקפלים פנימה את השקדים החתוכים.
מרכיבים שתצטרך
שקדים פרוסים
2 כפות ועוד 2 כפיות חמאה קרה, מחולקות
אופים או סוכר דק במיוחד
קמח עוגה
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
6
ממלאים את ספינות הקאפקייקס שני שלישים מהדרך ואופים במשך 16 עד 20 דקות. השתמש קיסם לתקוע במרכז הקאפקייק ואם זה יוצא נקי אז הקאפקייקס נעשים.
מרכיבים שתצטרך
48 חתיכות ליקריץ אדום בטעם בזול
ציוד שתשתמש בו
חצאי קרקרים של גרהם
קיסמי שיניים (להחזקת נתחי עוף יחד)
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
7
הסר מהמחבת ומניח על מגש להתקרר.
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
8
לאחר הקאפקייקס מקורר, למלא את מרכז הקאפקייקס עם 1 כף מילוי תאנה. באמצעות שקית מאפה וטיפ צנרת, כפור את העוגות עם קרם חמאה מייפל. ללטף את הצדדים של קרם חמאה עם שקדים קלויים.