עוף פיקנטי עם לימון וצלפים
עוף פיקנטי עם לימון וצלפים יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מתכון זה מכין 4 מנות עם 280 קלוריות, 24 גרם חלבון, ו 18 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 15% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אם יש לכם מיץ לימון, יין, שמן זית ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. כדי להשתמש בלימון אתה יכול לעקוב אחר המנה העיקרית הזו עם עוגיות לחם לימון עם ציפוי לימון {מחווה לדודה רוקסן} כמו קינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ידידותי ללא גלוטן, ראשוני ופודמפה דיאטה. הוא הביא לך על ידי המתכונים שלי. עם כפית ציון 40%, המנה הזו טובה. נסו עוף עם לימון וצלפים, עוף עם מסקרפונה, צלפים ולימון, ו עוף לימון מחבת עם צלפים (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים את חזה העוף בין 2 חתיכות ניילון נצמד ולירה בעובי של 1/8 אינץ ' אפילו בעזרת פונדר בשר.
במחבת גדולה שאינה מגיבה ממיסים 1/2 כף מהחמאה ב 1/2 כף שמן הזית על אש גבוהה בינונית. מתבלים קלות את העוף במלח ופלפל. כשהחמאה מפסיקה להקציף, מוסיפים 2 חתיכות עוף למחבת ומקפיצים, הופכים פעם אחת, עד להשחמה קלה ומבושלים, 2 1/2 עד 3 דקות.
מעבירים את העוף לפלטה ושומרים על חום בתנור נמוך.
מחממים במחבת את יתרת שמן הזית ועוד 1/2 כף מהחמאה ומקפיצים את יתרת העוף; שמור על חום.
מוסיפים את היין למחבת ומרתיחים על אש גבוהה עד להפחתה בחצי, כ -2 דקות. מנמיכים את האש לנמוכה ומוסיפים את גרידת הלימון, מיץ הלימון, הצלפים וחצי הפטרוזיליה.
חותכים את 3 כפות הנותרים חמאה קרה לחתיכות ו לטאטא אותם לתוך הרוטב.
מעבירים את העוף לצלחות מחוממות ויוצקים את הרוטב מעל.
מפזרים את יתרת הפטרוזיליה על העוף, מקשטים בפרוסות הלימון ומגישים.