קושיקל
מוכן ב5 דק.
מנות8
ציון בריאות1
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

פאי לימון קפוא

פאי לימון קפוא
מנה זו מכילה סביב 3 גר' של חלבון, 10 גרם של שומן, וסך הכל 360 קלוריות. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. אם יש לך קרום קרקר גרהם, תערובת פודינג וניל מיידית, לימונדה להתרכז, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 5 דקות. נסו פאי לימון קפוא, עוגת קרם לימון קפוא, ו פרוזן פאי לימון פופס (מתכונים דומים).

הוראות

1
בקערה גדולה, מקציפים חלב ותערובות פודינג במשך 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
תן לעמוד במשך 2 דקות או עד רך להגדיר.
3
להוסיף להתרכז לימונדה; להקציף במשך 30 שניות. מיד לקפל ציפוי מוקצף. כף לקרום. להקפיא עד סט, כ -25 דקות.
מרכיבים שתצטרך
לחתוך ל-1-1/2-in. קוביותלחתוך ל-1-1/2-in. קוביות
קערת גביע וופל בגודל סטנדרטי עם כ-50 קלוריותקערת גביע וופל בגודל סטנדרטי עם כ-50 קלוריות
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות