קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 37 דק.
מנות10
ציון בריאות3
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

פריז-ברסט

פריז-ברסט
פריז-ברסט עשויה להיות רק המנה הצדדית שאתה מחפש. והוא יספק כ 10 מנות. מנה אחת מכילה 337 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 23 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. . אם יש לכם חלב, חמאה, שמנת כבדה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו-37 דקות. נסו פריז-ברסט, אגוזי לוז פריז-ברסט, ו Paris-עוגת קרם ברסט (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 425 מעלות F (220 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
מניחים מחבת קטנה המכילה כ 2-3 כוסות מים חמים על החלק התחתון של התנור שלך (ישירות על החלק התחתון של התנור) כדי ליצור קיטור. משמנים קלות תבנית אפייה גדולה עם התקצרות ולאחר מכן אבק קלות עם קמח. השתמש במחבת 10 אינץ 'כתבנית ולצייר מעגל 10 אינץ' על גיליון קמח מאובק באמצעות קיסם. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
אוכמניות, זרקו פירות יער קטנים או רכים מדיאוכמניות, זרקו פירות יער קטנים או רכים מדי
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
קיסמי שיניים (להחזקת נתחי עוף יחד)קיסמי שיניים (להחזקת נתחי עוף יחד)
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
מניחים את 4 הביצים לתוך כוס מדידה קטנה ומערבבים עם מזלג לשלב, להפריש.
מרכיבים שתצטרך
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
סוכריות ראש אווירסוכריות ראש אוויר
4
מערבבים את החלב, המים, המלח והחמאה בסיר על אש בינונית. כשזה מגיע לרתיחה מלאה, מוסיפים את הקמח בבת אחת ומערבבים לעשות משחה. המשך לערבב על החום במשך כ 40 שניות עד הדבק מתייבש קצת.
מרכיבים שתצטרך
חטיפי ממתקים של הית' (כל אחד), מרוסקחטיפי ממתקים של הית' (כל אחד), מרוסק
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
5
הסר מחום ולהדביק מקום לקערת ערבוב.
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M'sסוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M's
6
בואו מגניב על 4 דקות.
7
עם מערבל על נמוך, לערבב את הדבק לאט להוסיף את הביצים מכות.
מרכיבים שתצטרך
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
8
מערבבים לאט אבל ביסודיות עד שכל הביצים נוספו.
מרכיבים שתצטרך
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
9
מניחים את הדבק לתוך שקית מאפה מצויד עם קצה 1/2 אינץ ' עגול לקשט. צינור הדבק החוצה על מחבת הסדין בעקבות טבעת 10 אינץ ' שתיארת. צינור טבעת שנייה סביב החלק הפנימי ליד טבעת זו. לבסוף, צינור טבעת נוספת על גבי שתי טבעות אלה. קל לצייר את הסט של טבעות עם הביצה המוכה 1 הנותרים ולחץ על שקדים פרוסים לתוך הדבק.
מרכיבים שתצטרך
שקדים פרוסיםשקדים פרוסים
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
300 גרם (11 אונקיות) שוקולד חלב, קצוץ אחיד300 גרם (11 אונקיות) שוקולד חלב, קצוץ אחיד
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
10
מניחים בתנור על המדף הנמוך ביותר ואופים ב 425 מעלות F (220 מעלות C) במשך 20 דקות. להפחית את הטמפרטורה ל 375 מעלות F (190 מעלות C) ואופים כ 12 דקות יותר או עד חום.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
11
הסר את התנור באמצעות סכין משונן ארוך לחתוך את החצי העליון של הטבעת הנפוחה.
ציוד שתשתמש בו
3 M&M ירוקים3 M&M ירוקים
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
12
הסר כל פיסות בצק גלם על החלק הפנימי של הטבעת. החלף את החלק העליון והנח בחזרה בתנור כדי לפריך את הבצק, כ-5 דקות נוספות. מגניב על מדף.
מרכיבים שתצטרך
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
13
כדי להפוך את המילוי: מקציפים את הקרם מאפה עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
קרם מאפהקרם מאפה
14
מניחים את השמנת הכבדה לתוך קערה יחד עם וניל להכות על גבוה עד פסגות רכות נוצרים.
מרכיבים שתצטרך
כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקותשוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
15
תוסיף את הסוכר של הממתקים ותכה עוד קצת. מקפלים את הקרם מאפה עם קצפת ולהעביר שקית צנרת מצויד קצה כוכב. צינור תערובת הקרם לתוך הטבעת ולאחר מכן להחליף את הדף. אם אתה רוצה, מפזרים אבקת סוכר נוספת.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס ריבת פטל, מחולקת1/3 כוס ריבת פטל, מחולקת
קליפת תפוז מגוררת נוספת, אופציונליקליפת תפוז מגוררת נוספת, אופציונלי
קרם מאפהקרם מאפה
2 כוסות בגודל חטיף (3-1/2 אונקיות כל אחת) פודינג לימון2 כוסות בגודל חטיף (3-1/2 אונקיות כל אחת) פודינג לימון