דלעת קראנץ פקאן עשוי להיות רק תוספת אתה מחפש. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 698 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 51 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 14 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. גשו לסופר וקנו סוכר מגורען, בורבון, אגוז מוסקט טחון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 20 דקות. נסו מאפינס דלעת פקאן קראנץ, פאי פקאן בטטה סופגניות עם דגני פקאן קראנץ קלויים, ו מחנק פקאן חם (מתכונים דומים).
הוראות
1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
לחמם את התנור ל 350 מעלות F ולסדר מתלה באמצע. מעיל 8 על ידי 8 אינץ צלחת אפייה עם חמאה ולהניח בצד.
עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)
2 כוסות בגודל חטיף (3-1/2 אונקיות כל אחת) פודינג לימון
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
4
להקציף עד בשילוב שווה ויוצקים לתוך צלחת אפייה מוכנה.
ציוד שתשתמש בו
1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה
עוגיות אוראו קצוצות
5
חותכים את החמאה לחתיכות קטנות ומוסיפים לקערה בינונית. מערבבים בפקאנים, קמח, ואת הנותרים 1/4 כוס סוכר חום, 1/4 כפית קינמון, ו 1/8 כפית מלח ומערבבים עד שהוא מחזיק יחד קצת אבל עדיין מתפורר. לפזר את הציפוי על תערובת הדלעת ואופים עד הקצוות נפוחים ואת המילוי מוגדר במרכז, על 45 דקות עד 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץ
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
צבעי מאכל אדומים וצהובים, אם רוצים
חטיפי ממתקים של הית' (כל אחד), מרוסק
16 ופלים מיניאטוריים של וניל
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
6
הסר למדף להתקרר לטמפרטורת החדר.
7
מגישים עם ויסקי קצפת ו / או גלידה.
מרכיבים שתצטרך
קליפת תפוז מגוררת נוספת, אופציונלי
חטיף ממתקים אחד של Heath (1.4 אונקיות), מרוסק
וויסקי בורבון (מומלץ: Maker's Mark)
8
מוסיפים את השמנת הכבדה לקערה בינונית. הכה את הקרם עם מיקסר ביד עד עבה וקציפתי.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות בגודל חטיף (3-1/2 אונקיות כל אחת) פודינג לימון
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
9
מוסיפים את הסוכר ואת הבורבון ומכים עד פסגות בינוניות טופס.
מרכיבים שתצטרך
וויסקי בורבון (מומלץ: Maker's Mark)
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה